Annonce
Aarhus

Kamp om sultne kunder: Sender 300 bude på gaden

Har du gode ben? Så er der måske et kommende job hos Hungry, der har planer om at sende 300 bude på gaden i løbet af de kommende måneder. Foto: Max Threlfall
Indtil nu har en tredjeparts leverandør stået for udbringningen hos de Hungry-restauranter, der har levering som en del af konceptet. Men med egen logistik- og udbringningstjeneste, står Hungry nu selv for leveringen og er i gang med at rekruttere bude.
Annonce

AARHUS: Den århusianske take away-portal Hungry skuer nu op for offensiven i Aarhus og sender 300 bude på gaden i de kommende måneder.

- Planen for vores offensiv i Aarhus med egen udbringning er køreklar. Aarhusianerne kan som de første glæde sig over, at de nu kommer til at få minimum et dobbelt så stort madudvalg og fra alle typer af restauranter, når de bestiller take away via Hungry, siger stifter hos Hungry Morten Larsen.

Indtil nu har en tredjeparts leverandør stået for udbringningen hos de Hungry-restauranter, der har levering som en del af konceptet. Men med egen logistik- og udbringningstjeneste, står Hungry nu selv for leveringen med egne bude – et tiltag der generer hurtigere og mere præcise leveringstider og derfor også tiltrækker flere typer af restauranter, så madudvalget bliver større og mere varieret.

Annonce

Skal ansætte cirka 300 bude

Udover et større udvalg betyder de nye planer samtidig, at det ikke længere kun er de mere klassiske typer af take away som burgere, pizza og sushi, der er på menuen. Med flere klassiske cafeer og restauranter, herunder også de mere eksklusive, koblet op på Hungry app’en, så følger der også et bredere udvalg af mad.


Efterhånden som vi skalerer op over de kommende måneder, ansætter vi løbende flere medarbejdere.

Morten Larsen


- Ud over vi nu kommer til at kunne tilbyde et dobbelt så stort udvalg af retter, så kan vores kunder nu også følge deres bestillinger live, så de på minuttet ved, hvornår Hungry-buddet ringer på døren – det løfter hele kundeoplevelsen ved at bestille take away, og er derfor også helt afgørende for at vi kan skalere antallet af brugere og restauranter på Hungry, forklarer Morten Larsen.

Med indtoget i Aarhus er ekspansionen i Danmark skudt i gang, og Hungrys automatiserede udbringnings-setup er klar til at blive rullet ud. Virksomheden med hovedsæde i Risskov sender de første cirka 100 bude på gaden allerede primo november og er derfor i øjeblikket i gang med en større hvervekampagne i Aarhus.

- Vi er i fuld gang med at lave aftaler med nye restauranter, og vi ruller konceptet ud i Aarhus allerede her primo november, hvor vi sender de første cirka 100 bude på gaden. Efterhånden som vi skalerer op over de kommende måneder, ansætter vi løbende flere medarbejdere, og vi regner med at skulle ansætte i alt cirka 300 bude, når vi kører på fuld styrke i Aarhus, siger Morten Larsen.

Hungry

Hungry leverede i 2019 mad for mere end 300 millioner kr.

Flere end 1.800 restauranter er i dag koblet op på Hungry, men ambitionen er at samarbejde med flere end 3.000 restauranter i Danmark i løbet af en kort årrække.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Tre personer anholdt for afbrænding af statsministerdukke: En mistænkt er stadig på fri fod

Annonce