Annonce
Sport

Kampen om førstepladsen: Bakken Bears tager imod Randers Cimbria til helt lige topopgør

Bakken Bears har torsdag mulighed for at tage førstepladsen i basketligaen. Arkivfoto: Kim Haugaard
Det står fuldstændig lige mellem de to klubber i indbyrdes opgør og pointscore, før de skal mødes for femte gang i sæsonen.
Annonce

BASKETBALL: Bakken Bears har momentum for tiden. I sidste uge tog de to kæmpe stik med vigtigte sejre i FIBA Europe Cup mod Benfica og pokalfinalen mod Horsens IC. Torsdag aften tager de så imod topholdet i basketligaen Randers Cimbria i en kamp, der kan få afgørende betydning i kampen om førstepladsen.

De to hold har mødt hinanden fire gange denne sæson med to sejre til hver. Tre af kampene er til gengæld spillet i Randers. Ikke nok med at det står lige mellem de to klubber i indbyrdes opgør, så har de faktisk også scoret nøjagtigt lige mange point imod hinanden i de tidligere opgør. Så det er om noget en lige kamp, der venter.

Bakken Bears kan med en sejr komme "et nederlag foran" Randers Cimbria, dog med en kamp mindre spillet. Hvis det ender med nederlag torsdag aften, så mister bjørnene muligheden for selv at kunne afgøre kampen om førstepladsen

- Kampen er rigtig vigtig i forhold til at blive at blive nummer et i rækken, men i forhold til hvem, der ender med at vinde danmarksmesterskabet, der er den knap så vigtigt, siger cheftræner for Bakken Bears, Steffen Wich.

Randers Cimbria har hentet flere profiler ind i sommer - som topscorer Jonathan Jeanne, Josh Fortune og Corey Silverstrom, der alle har været med til at spille Randers i toppen af basketligaen. På trods af det, ser Steffen Wich ikke de enkelte profiler på holdene som det afgørende for kampen.

- Nøglen for os bliver energien og forsvaret. Vi skal være utroligt aggressive og prøve at spille på bjørne-måden. Vi elsker at spille mod Randers og vi tabte jo sidste gang, så vi er meget opsatte på kampen, siger Steffen Wich.

Opgøret mellem Bears og Cimbria tippes i gang torsdag aften kl. 18:30 i Vejlby-Risskov Hallen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce