Annonce
Østjylland

Kamstrup får ny direktør i 2018

Kim Lehmann er ny administrerende direktør hos Kamstrup. Privatfoto

Kim Lehmann tager over hos teknologivirksomheden Kamstrup efter Per Asmussen, der forlader Kamstrup af helbredsmæssige årsager.

Annonce

Stilling: Kim Lehmann kommer fra en topstilling som President og CEO, dvs. administrerende direktør hos det tidligere GN selskab, GN Otometrics.

- Kim Lehmann har med sin internationale erfaring og indsigt i at udvikle hardware og software til et globalt marked den rette profil til at løfte arven efter Per Asmussen, udtaler Jørgen Wisborg, bestyrelsesformand for Kamstrup.

- Jeg har tillid til, at Kamstrup under Kim Lehmanns ledelse vil forblive en sund forretning, der fortsat kan finansiere et udviklingsniveau, der er markant højere end vores nærmeste konkurrenter. Det er en af hjørnestenene i at indfri vores vision om at være verdens førende leverandør af intelligente måleløsninger til energi- og vandforsyningen. Jeg ser frem til et rigtig godt samarbejde, siger Jørgen Wisborg.

Kim Lehmann overtager en virksomhed, der har oplevet kontinuerlig profitabel vækst gennem de seneste otte år. Opgaven bliver sikre fortsat vækst og videreudvikle virksomhedens rejse fra intelligent måling til digitalisering af forsyningen. Direktionen i Kamstrup vil derfor fremover udgøres af Kim Lehmann og CFO, dvs. finansdirektør Henrik Rom.

- Kamstrup er en utrolig spændende virksomhed med et kæmpe vækstpotentiale, og det glæder jeg mig til at blive en del af. Teknologi og digitalisering kan skabe stor værdi for forsyningsselskaber i hele verden, og det er selvfølgelig vigtigt at udnytte det store potentiale, der blandt andet ligger i at reducere vand- og energispild imellem forsyningen og forbrugeren. Kamstrup er anerkendt for at levere kvalitet og for sin tekniske ekspertise, og jeg ser frem til at videreføre den innovationskultur, som er afgørende for at skabe resultater, fortæller Kim Lehmann.

Kamstrup producerer intelligente løsninger til måling og optimering af vand-, varme- og elforsyning i hele verden, og virksomheden har blandt andet et mål om, at én milliard mennesker en dag skal have rent vand fra et forsyningsnet med Kamstrup-intelligens. Virksomheden har hovedkvarter i Stilling og beskæftiger 1250 medarbejdere i 24 lande og forventer en omsætning på 2 mia. kroner i 2017. /EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Positiv eller negativ: Alt for mange borgere forstår ikke forskellen

Annonce