Annonce
Østjylland

Kamstrup udvider sin vandforretning i Mellemøsten

Kontakterne blev underskrevet i det iranske Energiministerium af adm.dir. Habibollah Tavasoli fra Iran Ensheab Co. og Mikael Hansen, salgsdirektør Asien, fra Kamstrup. Privatfoto

Alt for meget vand forsvinder ud i det blå i Iran. Teknologivirksomheden Kamstrup skal hjælpe og har skrevet kontrakt om smarte vandmålere og fjernaflæsning med en iransk industri- og produktionsvirksomhed.

Annonce

Skanderborg: Vandmangel og et stort vandspild har i længere tid givet den iranske vandforsyning store udfordringer. I nogle områder af landet oplever man et vandspild - eller forbrug, der ikke bliver afregnet - på op til 60 procent.

Nu skal den skanderborgensiske virksomhed Kamstrup hjælpe landet med at få styr på vandet. Kamstrup har under et besøg i landet fået både en partneraftale og en kontrakt på to pilotprojekter med den lokale virksomhed Iran Ensheab Co. Projekterne består af intelligente vandmålere samt fjernaflæsningssystem.

Den iranske regering har et mål om at mindske landets vandspild ved at bringe det ned til omkring 15-17 procent.

Annonce

Gode kontakter lokalt

- Vi er overbeviste om, at fjernaflæsning og ultralydsmåling vil løse nogle af de udfordringer, som den iranske vandsektor kæmper med. Ved hjælp af vores vandmålere kan de iranske forsyningsselskaber hurtigt identificere lækager, og hvor der er brug for forbedring i deres netværk, siger Per Trøjbo, Senior Vice President fra Kamstrup, i en pressemeddelelse.

- Fra tidligere projekter har vi oplevet, at lækageovervågning samt generel overvågning af distributionsnetværket har resulteret i halvering af vandspildet. Vi forventer at se lignende resultater i Iran, fortæller han.

Partneraftalen med Iran Ensheab Co. betyder, at Kamstrup får adgang til vigtig lokale viden og ekspertise.

- Vi er derfor utrolig glade for vores nyetableret forbindelse, og vi ser frem til at indfri det stigende potentiale i Iran, siger Per Trøjbo. /exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Muligt gennembrud i sag om skuddræbt rapper: To sigtede mænd frygter for deres liv

Aarhus

Ekspert om corona-bølgen i Aarhus: - Overraskende, kraftfuld og meget pludselig

Aarhus For abonnenter

Tonicha går med mundbind i bussen: 25-årig ven døde af corona

Aarhus

Efter øget smittetryk i Aarhus: Storcenter Nord lukker legeland og fjerner borde

Annonce