Annoncørbetalt indhold

Kan du bedst lide, når der er fart på? Her er listen over sportsgrene du ville elske.

Dette indhold er sponsoreret

1. Mountainbiking

At køre på mountainbike er blevet én af de mest populære cykeldiscipliner i verden, og dette med god grund! At cykle væk fra vejen og ind på de smalle, bakkede stier i skoven giver andrenalinsus og er ikke for tøsedrenge. Hvis du ikke ejer en mountainbike, er der i flere klubber muligheder for at låne en, og få en guidet tur, for at lære det. Hvis du allerede er klar til at køre ud over sletterne, så køb mtb her.

2. Kitesurfing

Ligeså populært som mountainbiking er blevet indenfor cykelsporten, er kitesurfing vokset gevaldigt i både ind- og udland. Det er en sjov sport, man dyrker på vandet, hvor du har et surfboard, med en kite, der både gør, du kan stå på brættet nemmere og i længere tid. Er du en dygtig kitesurfer, kan du lave alverdens tricks. Hvis du kunne tænke dig at prøve kitesurfing, findes det populære Cold Hawaii i Thy, hvor man kan gå i kiteskole.

3. Ridning

Måske forbinder du allermest ridning med at ride rund på en bane, med fint tøj på og få hestent til at gå sidelæns eller springe. Men der findes også andre måder, at ride på, og særligt indenfor Islænder-verdenen er det mere normalt, at ride lange ture i højt tempo i skoven, end at ride på en bane. En islænder har til forskel fra andre heste 2 gangarter mere, der kaldes tølt og pas. Disse gangarter kan gå virkelig stærkt, og hvis du elsker at få fart på, er det en perfekt mulighed for at mærke suset, mens du drøner over stubmarkerne.

4. Tennis

I tennisporten har man fart på, fordi man konstant skal være på tåspidserne, for at kunne nå bolden. Faktisk er tennis den sport, hvor du bruger allerflest forskellige muskler, og samtidig med, at man skal være konstant fokuseret på bolden, er tennis en god sport både for fysikken og det mentale. Tennis kan også spilles alene, hvor man kan stå på slå-mur eller med boldmaskine.

5. Bordtennis

Bordtennis er en af de hurtigste sportsgrene der findes, fordi bordet er kort og betænkningstiden dermed ligeså. Man skal være i god form og have godt boldøje, men har du det, kan bordtennis være den perfekte sport for dig.

6. Badminton

Der er megen diskussion om, hvorvidt det er badminton eller bordtennis der er verdens hurtigste sport, hvad angår boldens hastighed. Ligegyldigt hvilken sport du er mest til, er det uanset hvad vigtigt at være på dupperne. Elsker du et go

7. Fægtning

Fægtning er en fysisk krævende sport, hvor man samtidig udvikler gode taktiske egenskaber og ikke mindst en super balance, samt tålmodighed. Fægtning betragtes som en af de hurtigste sportsgrene, fordi reaktionstiden er mikroskopisk kort.

8. Gokart

Hvis du kan lide fart, er du med garanti også vild med biler, og hvad bedre ville det så være, at forene disse interesse i en sportsgren? Af lignende sportsgrene findes også rally, hvor man kan køre race enten på vej eller bane.

9. Motorcross

Hvis du er mere til de tohjulede, end de firhjulede, er motorcross sagen for dig. Sporten er populær for både voksne og børn, og selvom det er både en smule farligt og ret dyrt, er det virkelig sjovt, når først man kan køre om kap og lave tricks.

10. Udspring

En af de sportsgrene, hvor andrenalinen virkelig bliver skudt ud i blodet er udspring fra vipper. Så hvis du elsker at bunge jumpe eller faldskærmsudspring, og samtidig er en vandhund, vil du med garanti også få et kick ud af, at springe på hovedet fra 10 meter vippen. Hvis du går til udspring, lærer du hvordan man får kontrol over kroppen og kan lave både saltomortaler. Udspring er en sport, der fokuserer på styrke, smidighed og kropskontrol.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.