Annoncørbetalt indhold

Kapok madrassen - den naturlige madras

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indholdAnnonce

Meget af menneskets humør kan tilskrives nattesøvnen. Har man sovet dårligt, er man ofte også tilbøjelig til at være i mere dårligt humør i løbet af dagen, mens man ofte er i bedre humør, hvis man er veludhvilet. Derfor er søvnkvaliteten vigtig, og det betyder, at din seng skal være tilpasset din krop, du skal trods alt sove på den i flere år. En af de vigtigste dele af sengen, der skal tilpasses din krop, er madrassen. Er den for hård eller for blød, eller for kold eller for varm, påvirker det din nattesøvn negativt.


Materialet har betydning

Skummadrasser er meget anvendelige på grund af deres fleksibilitet. Afhængig af skummet i madrassen, kan den ligeledes tilpasse sig kroppens konturer, så du ligger behageligt natten igennem. Men skummadrasser er ofte ikke særligt åndbare, og det kan forværre din søvn, hvis du har en tendens til at blive varm om natten. Her kan en økologisk kapok madras være et bedre valg. På grund af de mange kunststoffer, der findes i skummadrasser, kan det være svært at transportere varmen og fugten væk fra kroppen. En madras lavet på fibre af kapok er meget bedre til at holde kroppen ved den rette temperatur om natten.


Allergivenlig og antibakteriel

Fiberstrukturen i kapok er det, der gør, at fugten ikke absorberes af madrassen, når du sover på den, men i stedet bliver ført igennem den. Det betyder, at svampe og husstøvmider ikke har det fugtige miljø, de kræver, for at leve i madrassen, hvorfor en kapok madras er yderst velegnet til støvallergikeren. Kapokfibrene indeholder samtidig også et stof, som er antibakterielt, hvilket helt umuliggør bakterier og husstøvmider i madrassen. Alt dette er helt naturlige egenskaber fra kapokfibrene, og der er derfor ingen unaturlige kemikalier i madrassen, hvilket gør en kapokmadras velegnet til allergikere og folk, der gerne vil have en mere kemifri tilværelse.


Naturligt og let fiber

Kapok er fibre, der vokser naturligt i regnskoven, og fiberstrukturen gør, at det består af ca. 80% luft. Det betyder, at det er lettere end bomuld, og det er denne fiberstruktur, der gør, at en kapokmadras både er isolerende og varmeregulerende. Hos de rigtige forhandlere kan du købe madrasserne bæredygtigt, så du både kan få en mere naturlig madras, og samtidig passe på kloden. Kapokfibrene bliver nemlig høstet manuelt, en gang om året, fra kapoktræerne i regnskoven. Du får derfor 100 % økologiske og naturlige fibre til din madras.Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.