Annonce
AGF

Karakterbogen: Et fyrtån af en tysker og trøje nummer ti leverede på fremragende vis mod Brøndby

Stærk i stort set samtlige aktioner var AGF-debutanten, 20-årige Yann Aurel Bisseck. Foto: Henning Bagger/Scanpix
Der var mange fine AGF-præstationer i sæsonpremieren mod Brøndby, men to spillere skilte sig især ud i 1-1-kampen.

Karakterskala

6. Det kan ikke gøres bedre i Superligaen

5. Fremragende

Annonce

4. Stærk indsats

3. Godkendt

2. Under niveau

1. Ringe

0. Dumpet

4 Jesper Hansen

En af fire AGF-debutanter i startopstillingen - og den rutinerede målmand gjorde det godt. Chanceløs ved Brøndby-scoringen, hvor han blev solgt af sit forsvar, men ellers tog han sig af det, han skulle, og var tilmed en fornøjelse at følge i spillet med fødderne.

3 Alexander Munksgaard

Kraftfuld start på opgøret, men også underlig passiv ved udligningen, hvor han - trods Hausners dårlige clearing - ikke fulgte med Mensah. Masser af energi bragte han, sloges som en gal, selvom han her og der også havde svært ved at finde håndtaget i bolden.

3 Sebastian Hausner

De der personlige fejl, der koster en scoring, er også rejst med Hausner ind i denne sæson. Fik slet ikke headet ordentligt til bolden, og så spillede han i stedet Mensah fri foran mål til en unødvendig udligning. Nå, ellers spillede AGF-anføreren fornuftigt, styrede sit forsvar, og vandt sine nærkampe.

5 Yann Aurel Bisseck

Det kan man da kalde en debut med knald i. Den store tysker spilede med stor overbevisning, lignede ingenlunde en mand, der kun har spillet et par enkelte betydende kampe de seneste par år. Og på den baggrund imponerede han stort. Håndfast og forudseende i duellerne, en trussel på dødboldene og også mere end fornuftigt på bolden.

3 Oliver Lund

Han lagde i den grad hårdt fra land, var indblandet i ret så meget, men lykkedes også med tingene - defensivt som offensivt. Der var hen ad vejen også enkelte placeringsvanskeligheder, der kunne have kostet. Var tæt på at sende de tre point i AGFs retning, da han steg til vejrs og headede bolden på den ene opstander.

3 Nicolai Poulsen

Lidt en blandet landhandel for skraldemanden på midtbanen. Kom vanen tro i vejen for rigtig meget, men havde også et par tæt på dyre boldtab inde i smørhullet, og lod sig i perioder presse for langt tilbage af gæsternes midtbanefolk. Der manglede lige de sidste fem procent.

2 Gift Links

Blegnede noget i forhold til sin kollega på den modsatte kant, men trådte dog mere i karakter efter pausen, hvor det blev til enkelte fine aktioner ned mod baglinien. Men den lille sydafrikaner blev aldrig for alvor en trussel for gæsterne, og der skal bare komme mere fra ham.

5 Patrick Olsen

En decideret fremragende præstation af midtbanespilleren, der optrådte i en styrende rolle, tog stort ansvar og orkestrerede AGF-offensiven. Også efter pausen, hvor holdet ikke helt kunne finde samme niveau, gik han forrest - og det begge veje.

3 Albert Grønbæk Erlykke

Tog sig som mange af holdkammeraterne bedst ud i de første 30 minutter, hvor hjemmeholdet sad tungt på løjerne. Her var han hurtig i vendingerne, aggressiv i presset, men han mistede også fodfæste som Brøndby sled sig ind i opgøret, forsvandt mere og mere ud af billedet.

4 Jon Dagur Thorsteinsson

De første 30 minutters levering fra islændingen var ret beset det bedste, han har begået i sin AGF-tid. Kørte fyukdstændig rundt med Brøndby-forsvaret, udfordrede igen og igen, lykkedes med sine aktioner, ikke mindst, da han scorede til 1-0 a la Insigne. Faldt dog noget i niveau derefter, havde ikke samme succesrate, og måtte småskadet forlade banen efter 72 minutter.

3 Dawid Kurminowski

Han har trænet sammen med sine nye holdkammerater i mindre end en uge, og derfor var det i sig selv imponerende, at han trådte direkte ind i startopstillingen. Med det in mente gjorde angriberen det ganske fornuftigt. Der er fortsat nogle løbebaner, der skal arbejdes med, men han var hidsig i presset og pågående, manglede bare lige en scoring.

Annonce
AGF For abonnenter

Bagkanten: Der er flere plusser end minusser ved AGF's nye formation

Danmark

Mandagens coronatal: 785 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Slagter Kruse lukker efter 132 år: - Det er vemodigt, men også en lettelse

Aarhus For abonnenter

Fra hobby til millioner: Det har kostet Mia og Kenneth blod, sved og tårer at holde fast i succesen

Sport

En århusiansk sejlsportstirsdag er i vente: Med lidt held er der en OL-medalje

Aarhus For abonnenter

Trine blev 'hende fra Løvens Hule': Har knoklet benhårdt for at skabe en succes af glimmer og guld

Aarhus For abonnenter

Mark sælger brygudstyr: Sådan kommer du i gang med at brygge øl

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

AGF For abonnenter

Karakterbogen: Nye AGFere imponerede mest i Randers-nederlag

Alarm 112

Kvinde forsøgte at sælge telefon - men blev mødt af køkkenkniv

Sport

Viktor Axelsen vinder OL-guld efter vanvittig finale

Sport

Århusiansk guldsejler står tirsdag morgen i sin tredje OL-finale med mulighed for medalje: - I sidste ende er det oppe i hovedet

AGF For abonnenter

David Nielsen rystede posen, men målene kommer stadig ikke af sig selv

Aarhus

Mandagens coronatal: Nye smittede holder sig under 100

Annonce