Annonce
AGF

Karantænepointene ændres: AGF får alligevel midterforsvarer med til Parken

Sebastian Hausner bar anførerbindet for AGF, da holdet søndag mødte FC København. Det gjorde han, fordi både anfører Niklas Backman og viceanfører Patrick Mortensen ikke var med i opgøret.Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.
Sebastian Hausner har fået et forkert antal karantænepoint efter søndagens kamp mod FC København.

FODBOLD: Karantænen til Sebastian Hausner er blevet fjernet, og AGF's appel om at få midterforsvarerens karantænepoint nedsat er blevet godkendt.

Det fremgår af DBU's hjemmeside, hvor Hausners navn nu ikke længere fremgår over listen af spillere med karantæne i næste spillerunde.

Dermed har AGF ingen spillere i karantæne til mandagens kamp mod FC København. Til gengæld må københavnerne mangle både Lukas Lerager, Carlos Zeca og Nicolai Boilesen til opgøret i Telia Parken.

Annonce

Succesfuld appel

AGF meldte mandag eftermiddag på Twitter, at de ville appeller mængden af strafpoint på Sebastian Hausners gule kort.

- AGF har appelleret de antal strafpoint, der blev indberettet i kølvandet på en advarsel som Sebastian Hausner fik under #agffck, da vi ikke mener de står mål med forseelsen, skrev AGF i deres tweet.

Hausner fik seks strafpoint for det gule kort, han fik i kampens sjette overtidsminut efter tumulten i slutningen af kampen, der mest af alt lignede et værtshusslagsmål.

Her har Hausner fået seks point for at deltage i tumulten, hvilket førte hans samlede karantænepoint-total op på 52, hvilket akkurat er grænsen, som giver en karantænedag for akkumulerede gule kort.

Hausner er dog blevet forkert sanktioneret for tumulten, der kun skal give tre karantænepoint og ikke seks point, da det går under DBU's disciplinære bestemmelse A7, hvor der står, at der skal gives tre karantænepoint for at "gøre sig skyldig i forseelser, hvor andre end dommeren/ linjedommeren generes."

Dermed har Sebastian Hausner fået fjernet tre karantænepoint og er nu kun på 49. Han er derfor klar til mandagens "returopgør". Han vil dog være i karantæne, næste gang han modtager et gult kort.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Bagud med 18 point fem minutter før tid: Utroligt comeback giver Bakken Bears matchbold

Aarhus

Nyt testcenter åbner i midtbyen

Aarhus For abonnenter

Børnetøj på 63 reoler: Lille Nor bugner af genbrugsguld

Annonce