Annonce
Rejser

Karsten Ree føjer nyt rejsebureau til sin samling

- Hos Vild Med Danmark kommer rejselederen til at gøre den forskel, at man som gæst kommer tættere på historien, dyrene og detaljerne og dermed bliver klogere på sit eget land, siger direktør Claus Lund Sørensen om det nye bureau. Foto: Vild Med Danmark
Annonce

Forretningsmanden Karsten Ree, der ejer blandt andet Africa Tours og Safari And Beyond, har føjet endnu et bureau til sin samling - Vild Med Danmark hedder det, og det deler kontor med de to andre i Herning.

Blandt udvalget af rejser er vandreture, endagsture, fisketure og safariture, som i sagens natur bliver noget anderledes end dem, søsterbureauet gennemfører i det østlige Afrika. På alle turene er en dansk rejseleder med.

Sidste sommer offentliggjorde Naturstyrelsen et dansk svar på storvildtjægernes big five: Havørn, vildhest, bison, spættet sæl og kronhjort. Den liste brugte Africa Tours som udgangspunkt for en safaritur i Danmark, og den blev taget vældig godt imod af deltagerne, fortæller direktør Claus Lund Sørensen i en pressemeddelelse. Særlig stor var begejstringen over, at der var dansk rejseleder med.

Dermed var kimen lagt til det nye bureau, der også har Claus Lund Sørensen som direktør. Han har allerede sikret sig nogle af de rejseledere, kunderne skal være sammen med på turene - for eksempel Frank Sjøgren, som er med i tv-programmet ”Fangstgaranti”, biolog Anders Kofoed fra ”Go’ Morgen Danmark” og Jesper Horsted, biolog og tidligere direktør for Danmarks Akvarium.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF For abonnenter

Kommentar: Sagen om Peter Christiansen handler ikke om penge, men om selvforståelse - og AGF har fået sendt et signal til FCK

Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Erhverv

Chefkok fra Det Franske Hjørne klar med måltidskasser: Mad af høj kvalitet og et minimum af madspild

Byudvikling For abonnenter

Burgerbar og flere restauranter på vej: Strandvejen i Risskov bliver nyt madcentrum

Annonce