Annonce
Kultur

Katapult fortæller gode historier fra det virkelige liv

David Elnebo er sammen med historiefortæller Annette Rana Petersen primusmotor i det nye fortælle-projekt, "Vi Fortæller" på Teater Katapult. Her kan almindelige århusianere sende deres historie ind og få den bearbejdet til scenen. Første gang er tirsdag 19. november. Arkivfoto: Hans Petersen
Generte århusianeres historie skal have liv på scenen i "Vi Fortæller". Første gang bliver tirsdag aften med temaet, "At være anderledes".
Annonce

AARHUS: Teater Katapult har siden foråret 2013 stillet scenen til rådighed for fortællelystne århusianere, der ville dele deres historie med omverdenen og publikum til "Story Slam".

Men selv om man ikke har mod på selv at gå på scenen, kan man godt have en vigtig historie på hjerte.

Hører man til blandt de sidstnævnte, er der håb at hente i Teater Katapults nye koncept, "Vi Fortæller". Her har skuespiller David Elnebo og historiefortæller Annette Rana Petersen bearbejdet gode historier fra det virkelige liv til "Vi Fortæller". På den måde giver teatret folk mulighed for at dele deres historie med andre.

- Med "Vi Fortæller" udforsker vi det kæmpe potentiale af historier, der er i de mennesker, som ikke nødvendigvis selv har lyst til eller behov for at stille sig op foran et publikum. De fortæller faktisk kun deres historie, fordi vi har bedt dem om det - og har udvalgt og bearbejdet netop deres historier, fordi de er unikke og vigtige indblik i nogle liv, der er markant anderledes end de flestes, siger David Elnebo og fortsætter:

- Sociale medier giver os rig mulighed for at knytte tættere kontakt til dem, vi kender og ligner, men der er en tendens til, at vi kommer længere væk fra dem, vi ikke kender, og dem, der ligner os selv mindre, siger skuespiller David Elnebo, der selv vil være at finde på scenen til arrangementerne.

Fortællinger

Skuespiller David Elnebo og historiefortæller Annette Rana Petersen er primusmotorer i "Vi Fortæller" på Teater Katapult.

De har bearbejdet almindelige menneskers indsendte historier til scenen, hvor de bliver fremført af David Elnebo.

Første gang er 19. november på Teater Katapult.

Teater Katapult har siden 2013 overladt scenen til fortællelystne århusianere i "Story Slam". Denne sæsons sidste "Story Slam", Grand Slam, finder sted 16. december på Katapult.

Annonce

Spændende historier derude

Han er sammen med historiefortæller Annette Rana Petersen primusmotor i det nye fortælle-projekt. Tanken er at give inspiration til at opdage, hvor utrolige og spændende historier der er at få fra de mennesker, vi hver dag krydser på vores vej. Dem vi sidder ved siden af i bussen eller bor i opgang med, men som vi måske sjældent taler med.

Teater Katapult bad i sommer folk om at sende deres historier ind til "Vi Fortæller". De er nu blevet bearbejdet, og to temaer er programsat. Den første fortælleaften er tirsdag 19. november, hvor temaet er "At være anderledes". Næste "Vi Fortæller" bliver 8. januar, hvor temaet er "Bryllupsnat".

Man kan stadig sende sin historie ind til "Vi Fortæller" på Katapult. Det kan ske via historie@katapult.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Spis ordentligt!

Annonce