Annonce
Sport

Katastrofalt kvarter sendte Skanderborg i sænk

Stine Kristensen og resten af Skanderborg Håndbold havde en svær aften, da de mødte København Håndbold. Foto: Ole Nielsen

Skanderborg Håndbolds kvinder fik en horribel start på opgøret mod København. De fik ikke indhentet det forsømte og endte med at tabe 24-32.

HÅNDBOLD: At score mål plejer ikke at være det store problem i håndbold. Skanderborg Håndbolds kvinder havde således fået modstandernes net til at blafre 463 gange i 20 kampe, før de onsdag aften tog imod København Håndbold. Her var det dog overordentligt svært for hjemmeholdet at få bolden puttet i kassen i kampens indledning.

Skanderborg scorede ikke mere end ét mål i kampens første ni minutter, derfor lagde træneren, Kristian Danielsen, sit første timeoutkort og kaldte til samling. Det hjalp ikke. Da der var spillet 15 minutter, stod der således stadig et ettal ud for Skanderborg på måltavlen.

I målet gjorde Monika Kongsgaard ellers alt, hvad hun kunne for at holde Skanderborg i kampen, men hendes redningsprocent tæt på de 50, gjorde ikke andet end at sørge for, at København ikke stak helt af. det viste sig nyttigt. For i den sidste tid før pausen vågnede spillerne fra Skanderborg op og scorede flittigt.

Målformen tog de med ind i anden halvlegs start. De fik faktisk reduceret gæsternes føring til at være på fem mål, men så satte København igen tempoet op, og viste, at det er dem, der er forsvarende mestre og Skanderborg, der er oprykkere.

Københavnerne fastholdt en føring på omkring otte mål i resten af opgøret, der sluttede med et nederlag på 24-32 til Skanderborg.

I Skanderborglejren var de forståeligt yderst ærgerlige over kampens indledning.

- Vi er ikke parate i starten af kampen. Vi kæmper med at lave mål og når vi så får produceret en stor chance, så scorer vi ikke. Når man så kigger op på måltavlen og ikke har scoret særlig mange mål, så bliver man selvfølgelig stresset, sagde Kristian Danielsen efter kampen.

- For os kræver det, at alle spillerne er der 100 % og er klar til at levere den maksimale præstation. Så snart vi bare er nogle få procenter fra det, så er vi monsterpressede og det bliver selvfølgelig udstillet endnu mere, når man spiller mod et skarpt København-hold, der måske ikke engang spillede sig ud, sagde træneren.

Annonce

Skanderborg Håndbold - København Håndbold 24-32 (9-18)Skanderborg: Sofie Alnor 5, Trine Knudsen 4, Sofia Deen 4, Katrine Larson 3, Stine Holm 2, Sidsel Mejlvang 2, Marie Aamand Sørensen 2, Stine Kristensen 1, Melanie Fuglsbjerg 1.

Redninger: Monika Kongsgaard 8, Anna Kristensen 6

København: Anne Cecilie De La Cour 6, Larissa Nusser 5, Jenny Alm 4, Louise Føns 4, Linn Blohm 4, Annika Meyer 3, Hanna Blomstrand 2, Kelly Dulfer 2, Debbie Bont 1, Mai Kragballe 1

Redninger: Emily Stang Sando 5, Johanna Bundsen 3, Amalie Milling 2.

Udvisninger: Skanderborg 2 - København 1.

Stillingen undervejs: 1-1, 1-9, 4-13, 7-15, 9-18, 13-20, 15-20, 17-24, 18-26, 21-30, 24-32

Tilskuere: 286 i Skanderborg Fælled

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce