Annonce
Aarhus

Katrinebjergskolen i kamp om 10.000 kroner

Kampagnen "Tal ordentligt" har kørt længe, og Skåde Skole har også tidligere deltaget med en film om god tone i skolen. Arkivfoto: Kim Haugaard

Eleverne skal lave en film med fokus på den gode tone i folkeskolen som led i landsdækkende konkurrence. Præmien er på 10.000 kroner.

Annonce

Eleverne i 7. klasse på Katrinebjerg Skolen i det nordlige Aarhus går for en kort bemærkning i filmskole.

Eleverne er med i konkurrencen om »Tal ordentlig-prisen«, hvor de skal lave en lille film med fokus på tonen i skolen. Vinderfilmen bliver præmieret med 10.000 kroner.

- Vi mener, at det er vigtigt at sætte fokus på den gode tone allerede i folkeskolen. Derfor var det naturligt for os at indlede et samarbejde med skolerne som led i hele 'Tal ordentligt-projektet. Det er fantastisk at opleve elevernes engagement i projektet, og der er kommet nogle rigtig gode og tankevækkende film ud af deres indsats", siger Hanne Lindblad, som er direktør i Call me og initiativtageren bag Tal ordentligt-projektet.

Onsdag havde eleverne besøg af underviser og filmproducer Randolf Carlos Aaby, der hjalp eleverne med at lave storyboard, filme og redigere deres film.

7. klasse på Katrinebjerg Skolen og alle de andre skoleklasser der deltager i konkurrencen må vente til efteråret på at få spændingen udløst.

Ud over den rare pengepræmie kan klasserne også vinde »Publikumsprisen«, som går til den film, der får flest likes.

Filmene kan ses på Tal Ordentligs hjemmeside, hvor man også kan stemme på den film, man bedst kan lide.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Kulturrådmand overlever kampvalg: Det Radikale bagland peger fortsat på Rabih Azad-Ahmad

Danmark

Se Danmark: Med misk mask maske på

Annonce