Annonce
Sport

Keeper pillede pynten af Århus Håndbold

Erik Veje og Århus Håndbold fik en skidt start på grundspillet i herrernes håndboldliga, da de på udebane tabte med syv mål til oprykkerne fra Nordsjælland. Arkivfoto: Ole Nielsen

Det århusianske ligahold fik en skidt start på grundspillet i herrernes håndboldliga, da de lørdag tabte med syv mål til oprykkerne fra Nordsjælland.

Håndbold: Det blev bestemt ikke den start på ligaen, som Århus Håndbold havde drømt om. På udebane tabte Erik Vejes tropper til oprykkerne fra Nordsjælland 25-32 i en kamp, holdet havde håbet de kunne tage to point med fra.

Sådan blev det imidlertid ikke og dermed var der plads til masser af evaluering og indadvendte blikke, da bussen rullede fra Helsinge mod Odden, hvor færgen skulle fragte århusianerne det sidste stykke til den jyske hovedstad.

Statistikken talte dog sit tydelige sprog fra Helsingehallen.

Hjemmeholdets målmand Mike Jensen sluttede kampen med en redningsprocent på hele 46 procent og havde en stor del af æren for, at kampen udviklede sig på den måde, som den gjorde.

- Vi kom egentlig udmærket fra start, men så lukkede deres målmand Mike Jensen fuldstændigt ned for os og det fik os til at spille langsommere og ikke komme med det tryk i angrebet, som vi gerne skal komme med. Vi blev simpelthen for henholdende og der gik alt for meget "forsigtig Per" i den, sagde Århus Håndbolds cheftræner Erik Veje Rasmussen og tilføjede, at alt for mange af hans spilleres afslutninger kom til at sidde i mellemhøjden.

Gæsterne var dog ved at komme med i kampen ved stillingen 22-18 midtvejs i anden halvleg, men fik aldrig for alvor kontakt med hjemmeholdet.

En ærgerlig indledning på grundspillet for århusianerne pointmæssigt. Cheftræner Veje kunne dog alligevel spotte positive momenter.

- Vores forsvar havde store problemer i første halvleg, hvor vi kom til at stå alt for meget på mellemhånd, så vi indkasserede en masse mål fra stregen og deres bagkæde. Det fik vi rettet i anden halvleg og kom godt med. Samtidig kan vi sige, at de team-ting som vi har talt om i optakten også fungerede. Folk kæmpede for hinanden og gik til hinanden undervejs i kampen, sagde træneren.

Han og spillerne har nu en enkelt træning mandag eftermiddag inden de tirsdag aften tager imod KIF Kolding i Ceres Arena.

Annonce
Aarhus

Tag kandidattesten til kommunalvalget her

Aarhus For abonnenter

Christian kan ikke få gjort rent i syv uger: Kollaps i Berits Hjemmepleje presser kommunens rengøringshjælp i knæ

Aarhus

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Onsdagens coronatal: 1871 nye smittede det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Kolleger i kulturlivet: Derfor er Aros' direktørvalg det rigtige

Aarhus For abonnenter

Aros-direktør har hovedet fuld af idéer: Men det kunne være dejligt, hvis hun blev bedre til at tale dansk

Debat

Det popsmarte fodgængerfelt i Mejlgade er blevet til bargæsternes dansegulv: Kommunen svigter både os og trafiksikkerheden

Aarhus For abonnenter

Madanmeldelse: Det her er mildt og mageløst - men også med mangler

AGF

AGF-anfører holder hovedet højt trods måltørke: - Nej, nej, jeg er ikke ramt på selvtilliden

Aarhus For abonnenter

Giftig sag rammer byrådet: Vil Aarhus Kommune tilbyde at undersøge kræftramt brandmand for PFOS-skader?

Sport

28 brændte afslutninger! - Et ekstremt uskarpt Aarhus United-hold gav sejren til overmagten fra Esbjerg

Aarhus

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Indland

Hundredvis af brandmænd skal nu testes for PFOS

Alarm 112

Har du også undret dig? Derfor er der ekstra meget udrykning i disse dage

AGF

Se højdepunkterne: AGF sendt ud i pokalmørket efter ny tandløs indsats

Aarhus For abonnenter

Fortætning i midtbyen: Beboere og politikere i infight om nyt byggeprojekt

Kultur For abonnenter

Ny stor dansk filmsatsning smider Karen og Robert ud af deres villa - de bor nemlig i en kopi af kendt dansk sangers barndomshjem

Annonce