Annonce
Østjylland

Kendiseffekt slår til efter Løvens Hule: Det strømmer ind med ordrer

Cirka 40 deltagere fejrede, at randersfirmaet Wallpipe gik succesfuldt ud ad Løvens Hule torsdag aften. Her ses indehaveren Lisbeth Grove Mikkelsen i færd med at håndlave lamper af gamle vandrør. Pressefoto
Wallpipe blev landskendt på et splitsekund, da ejeren gik ind i tv-programmet Løvens Hule og kom ud igen med en aftale med en investor. Og på fem timer lige efter udsendelsen omsatte Wallpipe det samme beløb, som hele sidste års samlede omsætning.
Annonce

Randers: Omkring 40 mennesker var samlet på fabrikken, hvor firmaet Wallpipe holder til på Industrivej 4 i det gamle jernstøberi i Randers. Her havde indehaveren Lisbeth Grove Mikkelsen, som hele Danmark kunne se i DR1s Løvens Hule torsdag aften, inviteret gæster til kransekage, champagne og investorprogrammet på storskærm.

Venner af firmaet, samarbejdspartnere og folk, som har bakket Lisbeth Grove Mikkelsen op undervejs med iværksætteriet, var indbudt, og også borgmester Torben Hansen (S) var med til at fejre successen.

- Jamen, det stak da helt af. Én ting er, hvor travlt, vi pludselig fik, men noget helt andet er, hvor mange, der har ringet, skrevet og kigget forbi af kunder, nysgerrige og journalister. De har sagt tak, bakket konceptet op og været så søde. Det har været helt vildt. Og jeg kan huske, jeg tænkte torsdag aften, da vi omsatte på fem timer, hvad vi havde omsat for på et helt år, hvilket svarer til nogle og 50.000 kroner, at der nok ville komme lidt mere ro på i dag (fredag, red.) Men det er blevet endnu vildere, lyder det fra en forpustet Lisbeth Grove Mikkelsen, der fredag rendte rundt med headset på og talte med folk i telefonen, mens hun pakkede lamper ned.

- Lige nu er det kun mig, der laver lamperne, og så har de par praktikanter, der er her som markedsøkonomer, hjulpet lidt til på værkstedet. Men fortsætter det her, så vil der være økonomi til at få en ansat i produktionen, siger Lisbeth Grove Mikkelsen.

Annonce

Ventet med spænding

Hun fik en af løverne med på idéen om at lave genbrug af vandrør ved at skabe lamper ud af dem. Christian Arnstedt syntes så godt om konceptet, at han bød ind med 300.000 kroner og købte 45 procent af firmaet.

Lisbeth Grove Mikkelsen har ventet med spænding på at se programmet, som var klippet ned til nogle få minutter fra over en times optagelser i september 2019.

- Og jeg synes, at de har gjort det godt og fair. Jeg synes måske, at jeg ser lidt mere nervøs ud, end jeg følte mig, griner hun.

Hun var klar over, at det landsdækkende program har betydning for at blive kendt og kan skubbe et lille firma helt ud over rampen.

Alligevel var hun overrasket over kendiseffekten, der slog igennem med det samme.

- Wallpipe er jo mit lille barn, og jeg var spændt på, om det kunne lære at gå. Og allerede ved den første ordre, der tikkede ind efter programmet, havde jeg lyst til at poppe champagnen og følte, at det hele var godkendt, siger iværksætteren.

En af løverne, Jesper Buch, mente, at Wallpipes priser var alt for lave, de ligger mellem 699 og typisk 999 kroner, han ville gerne have dem op i 2999 kroner.

- Men det er virkelig svært at prissætte sådan en unik vare. Nu tror jeg bare, at vi holder os på de priser, vi er på nu, og så kører vi i øjeblikket en rabat efter programmet med en gratis pære oven i købet, siger Lisbeth Grove Mikkelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Ny stor stigning i Aarhus: Næsten fire gange for mange corona-smittede på en uge

Coronavirus

Live: Politiet lukker stort landsmøde for spejdere - 300 deltagere må tage hjem før tid

Bakken Bears

Skrækpulje venter Bears i Champions League: - Det bliver nogle fantastiske kampe

Annonce