Annonce
Livsstil

Kendt århusiansk restaurant åbner hotel i Ebeltoft

Langhoff & Juul tog prisen som byens bedste brunch til den seneste Byens Bedste-kåring. De blev blandt andet rost for deres økologi, varme stemning og gode mad. Foto: Kim Haugaard

Der bliver uformelle rammer, en afslappet atmosfære og selvfølgelig en Langhoff & Juul-restaurant, når holdet bag den århusianske restaurant åbner dørene for et nyt, stort hotelområde i Ebeltoft.

Annonce

EBELTOFT: Nu kan du snart smide tænderne i en af de mange økologiske retter fra Langhoff & Juul, hvis du kommer forbi Ebeltoft.

Teamet bag den århusianske restaurant har nemlig opkøbt hotellet Ebeltoft Strand, hvor de vil slå dørene op for et helt nyt koncept: Boutique Hotel og restaurant.

Det nordiske udtryk, stemningen og den økologiske ideologi bag restauranten skal leve videre under de nye rammer i Ebeltoft, men nu kan det sprede sig til langt flere kvadratmeter. Der bliver nemlig plads til 400 gæster på hotellet, til større selskaber og til besøg i flere dage.

- Ved at tilbyde overnatninger, weekendophold, bryllupper og konfirmationer kan vores gæster nyde Langhoff & Juul stemningen i endnu flere sammenhænge - så vi forlænger den særlige oplevelse, de får, når de besøger os, lyder det fra ejerne Jonas Langhoff, Carsten Lundberg og Søren Stensdal.

Selvom der bliver større lokaler og større selskaber, er det vigtigt, at den velkendte Langhoff & Juul-stemningen følger med til Ebeltoft, fortæller de. Derfor bliver der gjort en del for at få sjælen og stemningen med i de nye lokaler.

- Vi vil skabe uformelle rammer og en afslappet atmosfære med smagfuldt indrettede suites i Langhoff & Juul-stil, der er både unikke og personlige. Hotellet får også en hyggelig pejsestue og en stemningsfuld bar, hvor gæsterne kan slappe af og hygge sig. Og selvfølgelig en Langhoff & Juul restaurant som vi kender den, siger ejerne.

I forhold til maden er Ebeltoftområdet i sig selv leveringsdygtigt i mange lokale råvarer, som køkkenet hos Langhoff & Juul har en forkærlighed for. Det taler hotellet naturligt ind i konceptet og vil tilføre noget unikt til den lokale madscene, som restauranten byder på.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Nye tal: Fortsat højt smittetryk i Aarhus

Danmark

Aktivist snød sig ind til corona-pressemøde: 'Journalisterne er bare mikrofonholdere. De stiller jo ingen kritiske spørgsmål.'

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Annonce