Annonce
Aarhus

Kendt arkitekt bag udbygning af Steinerskolen

Den nye tilbygning er taget i brug og indvies officielt på lørdag. Foto: Steinerskolen

Ny standard i klassestørrelser: Steinerskolen tager nye klasselokaler på 60 kvadratmeter i brug.

Arkitekt Morten Schmidt - stifter og medindehaver af det internationalt kendte arkitektfirma Schmidt Hammer Lassen står bag stregerne til en større udvidelse af Rudolf Steinerskolen i Århus, som indvies på lørdag.

Morten Schmidt har selv gået i Steinerskolen som barn og har tegnet en udvidelse bestående af seks nye klasseværelser, der er placeret i sin egen bygning op til Marselisskoven. Bygningen i træ er et supplement til skolens fire patriciervillaer på Strandvejen ved Tangkrogen.

Klasseværelserne er hver på 60 kvadratmeter og derfor meget rummelige i forhold til andre klasselokaler. Alle er udstyret med klimaanlæg og lever fuldt op til kravene til moderne undervisningslokaler. Byggeriet er i øvrigt sammensat af elementer produceret i Tyskland og fragtet til Danmark på store lastbiler.

Morten Schmidt har tidligere tegnet en stor bygning til de kreative fag på skolen, og mener selv det er skolens undervisning, hvor tegning fylder meget, der har skabt hans interesse for arkitektur.

»Man får en anden og mere fri tilgang til det at tegne end mange andre. Man bliver måske også mere modig. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at jeg og andre elever fra Rudolf Steinerskolen havde en fordel på Arkitektskolen,« har Morten Schmidt tidligere udtalt til avisen.

Den store udvidelse indvies lørdag 16. maj kl. 10. Det fejres med sang, orkester og dans om majstangen. Der er rundvisning i den nye bygning og bagefter fortsætter festligheden med markedsstemning med boder i skolegården og mindre optrædener som en del af skolens majfest.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Politiet beder om hjælp: Forsvundet kvinde er ikke er set siden 8. januar

Annonce