Annonce
Navne

Kendt navn i Aarhus: Jens Wærum fylder 80 år

Jens Wærum fylder 80 år. Arkivfoto
Annonce

80 Jens Wærum, Aarhus C, forhenværende herreekviperingshandler, fylder 80 år søndag 25. november.

Jens Wærum blev i 1955 stillet i udsigt at komme i bank eller komme til handel. Bestemmelsen blev handel, idet han kom i lære hos Bajsen i Ryesgade. Efter soldatertiden blev han ansat i metervareafdelingen hos Salling, hvor han avancerede til souschef i herre- og drenge-afdelingen.

Herefter blev han ansat som souschef i Odense hos Vagn Larsen. Et år senere købte Vagn Larsen USA Herremagasin i Vejle, hvor Jens Wærum blev forretningsfører for butikken. Under denne periode tog han en merkonomeksamen i markedsføring samtidig med, at han blev træner og spiller i Vejle Boldklub.

I 1976 købte Vagn Larsen butikken EBM i Østergade i Aarhus, og en travl, gylden periode for forretningsfører Jens Wærum blev understøttet af flere lærerige kurser.

I 1980 købte Jens Wærum selv i Østergade i Aarhus en dengang kendt damebutik, som han indrettede til "Lady". Her overtog hans kone Jytte chefjobbet. Samme år købte Jens Wærum desuden i Ryesgade en butik, som fik navnet "Mr. Wærum". Både "Lady" og "Mr. Wærum" opnåede at blive kåret som "Shop of the year".

Gennem årene har Jens Wærum siddet i flere bestyrelser, bl.a. som formand i Ryesgadeforeningen og bestyrelsesmedlem i City Konto og Aarhus Købmandsskole. Desuden han været censor gennem en lang årrække på Handelsfagskolen.

I sin fritid deltager han i arbejdet hos Rotary samt i Aarhus Borgerlige Skydeselskab. Som gammel divisionsspiller nærer han stor interesse for håndbold og fodbold og er i dag en ivrig golf- og bridgespiller.

Jens Wærum har sammen med hustruen Jytte de to sønner Ulrik og Jesper, som har beriget familien med fem børnebørn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Medarbejder på Kongsgården: Jeg sover ikke om natten og er tæt på at tude

Danmark

Se billederne: Mette Frederiksen og Bo Tengberg er blevet gift på Møn

Annonce