Annonce
Aarhus

Kendt Trøjborg-café lukker - og ny kommer til

<p>Den populære Café K i Randers udvider nu med en café mere i Aarhus. Arkivfoto: Sonnich Jensen</p>

Rohdes Café på Trøjborg lukker efter ti år i det nordlige Aarhus. I stedet åbner Café K fra Randers ny café i Aarhus.

Annonce

Rohdes Café på Trøjborg lukker efter 10 år i Tordenskjoldsgade på Trøjborg. Det meddelte cafeen selv på sin Facebookside 26. februar.

Cafeen har sidste åbningsdag søndag den 13. marts, men fortsætter med Rohdes Kitchen som ligger i Højbjerg Badminton Klub på Hjulbjergvej i Højbjerg.

Her kan man fortsat købe spinat-pandekager og burgere ligesom man kan bestille og få maden leveret til døren via Just-Eat.

Rohdes Café åbnede i tidernes morgen på Frederiks Allé, hvor Café Cille i dag holder til; lige ved siden af Småkagehuset.

Så må vi hellere annoncere nyheden. Rohdes cafe på Trøjborg lukker efter 10 dejlige år på Tordenskjoldsgade. Rohde's...Posted by Rohde's Café on Friday, February 26, 2016

Plejer man at hænge ud på Rohdes Café, er der dog ingen grund til Café Latte-panik. I stedet for Rohdes Café åbner Café K, der i forvejen eksisterer i Randers.

Café Ks ejer Søren Schack Hansen overtager 15. marts sammen med sin kone Birgitte Schack Hansen Rohde Cafés lokaler. Café K nummer to ventes at åbne lige før påske.

»Vi tager vores koncept med, som fungerer godt i Randers og ser, om ikke det ikke også fungerer i Aarhus,« siger en spændt caféejer og tilføjer:

»Aarhus har en anden cafékultur end Randers, men Trøjborg ligner Randers.«

Ifølge Søren Schack Hansen har han og konen Birgitte Schack Hansen, som er medindehaver, længe gået med tankerne om en café mere, og det var ikke tilfældigt, at det netop var Rohdes Café, som de fik øje på.

»Vi spiste middag derinde og gik en tur i området og blev så enige om, at den var den helt rigtige,« siger Søren Schack Hansen og understreger, at beliggenheden var altafgørende.

Han henvendte sig derfor til den tidligere ejer for at høre, om hun ville sælge, og efter en smule betænkningstid vendte hun tilbage med et »ja«. Forhandlingerne om at overtage lokalerne i Trøjborg har stået på i cirka et halvt års tid.

Søren Schack Hansen regner med at beholde en stor del af de tidligere medarbejdere på Rohdes Café, men der vil også komme personale fra Randers til Trøjborg. Blandt dem er den kommende daglige leder af den århusianske Café K.

I 2014 og 2015 blev Café K kåret af dagbladet Børsen som en såkaldte Gazelle-virksomhed, hvilket er en hæder, der tilfalder hurtigt voksende virksomheder, der som minimum fordobler sin omsætning over en fireårig periode.

.services-box, .subscription-ad, .localclub-ad, .article-f2, .article-related, .mjm-most-read-article {

display: none;

}

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Fælles sprog for ligestilling

Aarhus

Borgmester er foruroliget over coronaudvikling i Aarhus: Alle unge bør testes

CORONAVIRUS

Live: USA's topekspert tror på effektiv vaccine mod corona i december

Annonce