Annonce
Aarhus

Kendte gourmet-folk åbner ny restaurant på hemmelig adresse


					

Adressen er hemmelig - men 20. oktober åbner Restaurant Domestic i Latinerkvarteret med kendte gourmetfolk fra byens gastro-miljø.

En kvartet af fire kendte mennesker fra det sprudlende århusianske gastronomiske miljø åbner i oktober en ny restaurant i Latinerkvarteret.

Annonce

Det fortæller Aarhus Update.

Meningen er, at restauranten, der skal kendes under navnet Domestic, skal være en ny toprestaurant. Christoffer Norton kommer fra Castenskiold, Morten Frølich Rastad fra Fru Larsen, mens Ditte Susgaard er kendt som tjener fra Nordisk Spisehus lige som Christian Neve også er tjener af profession.

Omgivelserne til den nye restaurant er fundet, men adressen er endnu ikke oplyst, idet den nuværende forretning ikke er fraflyttet.

Navnet Domestic er ifølge Aarhus Update valgt, fordi det fortæller, hvad restauranten gerne vil være: Et sted, hvor man føler sig hjemme.

Mottoet bliver ifølge sitet: Vellavet mad i hjemlige omgivelser, skyllet ned med anstændige dråber - uden så meget snak. Domestic åbner tirsdag 20. oktober.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Bedre neurorehabilitering eller besparelse?

I næste uge skal Region Midtjyllands hospitalsudvalg og udvalg for nære sundhedstilbud igen tage stilling til et forslag om at flytte neurorehabilitering fra Horsens og Randers til Aarhus. Som næstformand i udvalget for nære sundhedstilbud har jeg naturligvis fulgt sagen tæt, for netop spørgsmålet om nærhed og kvalitet i behandlingen betyder meget for Alternativet. Fagligt er der både fordele og ulemper ved at samle neurorehabiliteringen i Aarhus. En samling i Aarhus vil fjerne behovet for overflytning mellem hospitalerne, og det giver mulighed for større specialisering. Desuden vil der også være fordele alene i placeringen tæt ved neurologien. Til gengæld kan placeringen længere væk fra patienternes hjem give mindre støtte fra patienternes pårørende. Der er næppe tvivl om, at fordelene trods alt overstiger ulemperne, og samlingen dermed vil være et kvalitetsmæssigt løft af neurorehabiliteringen. Der er til gengæld heller ikke tvivl om, at det giver en større udgift, end den nuværende løsning. Hvis vi skal lave ændringen, skal vi derfor være klar til at betale mere for det. I den nuværende indstilling skal ændringen finansieres af andre besparelser på de tre hospitaler. Det er ikke i orden! Alternativet kan derfor kun støtte forslaget om at flytte neurorehabiliteringen fra Horsens og Randers til Aarhus, hvis vi kan finde pengene til merudgiften uden at de tre hospitaler skal lave kompenserende besparelser.

Aarhus

Århusiansk syrienkriger anholdt ved ankomst til Danmark

Annonce