Annonce
Navne

Kenn har været i Bauhaus i 25 år: Han er vild med nye udfordringer

Kenn Pedersen kan torsdag 1. april fejre 25-års jubilæum i Bauhaus. Pressefoto

25 år: Det kan lyde som et paradoks, når indkøbsdirektør i Bauhaus Kenn Pedersen, Brabrand, torsdag 1. april fejrer 25- årsjubilæum i Bauhaus og samtidig siger, at han elsker nye udfordringer. Men han har flere gange i årenes løb taget imod nye udfordringer i Bauhaus og derfor prøvet mere end de fleste.

Kenn Pedersen har siden 2017 været indkøbsdirektør for Bauhaus, (og hører til under administrationen og fysisk holder til i Tilst) med overordnet ansvar for indkøb, marketing, E-handel og den digitale forretningsstrategi i såvel Danmark som Island.

Det var ikke ligefrem en titel, han forestillede sig, da han i sin tid afsluttede elevuddannelsen hos Dansk Supermarked i afdelingen for Hus og Have, fortæller han i en pressemeddelelse fra Bauhaus, der har base i Tilst.

Annonce

Hårdt arbejde og passion

- Jeg har ingen tung teoretisk uddannelse men er kommet langt med hårdt arbejde, engagement og en passion for det, jeg beskæftiger mig med, siger Kenn Pedersen, der i Bauhaus har stået i spidsen for de fleste kommercielle afdelinger lige fra butiksindretning, salg, indkøb, marketing og e-handel.

Han har været omkring de fleste områder i organisationen, og han har dermed en stor viden og forståelse for de forskellige forretningsområder.

Kenn Pedersen beskrives som en resultatorienteret ildsjæl med stor forretningsforståelse og sans for at skabe succesfulde teams.

Fritiden bruger han på gør det selv-arbejde, på golfbanen eller på hyggeligt samvær med familien i sommerhuset på Rømø.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

Ny AGF-sportschef: Jeg er ikke komfortabel med at befinde mig i komfortzonen - jeg hader det

Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Aarhus For abonnenter

På rundtur til de fredede bygninger i Aarhus: - Alt er gennemtænkt

Annonce