Annonce
Østjylland

Kentucky Fried Chicken åbner restaurant i Horsens

AP Pension viser her en visualisering af det nye område, hvor pensionsselskabet har fuld gang i byggeriet. Området Lilli Gyldenkilde Torv skal blandt andet rumme restauranter. Nu løftes sløret for, at en af restauranterne bliver Kentucky Fried Chicken. På illustrationen ses Bygholm Å i bunden, mens de mange nye byggerier, der er ved at blive opført eller på vej til at blive det, ligger lige nord for åen. Illustration: AP Pension
Der er godt nyt for alle, der elsker at sætte tænder i fastfood fra Kentucky Fried Chicken, som åbner i den nye bydel ved Lilli Gyldenkilde Torv næste år.

Horsens: Fastfood-kæden Kentucky Fried Chicken kommer til Horsens næste år.

Det oplyser AP Pension i en pressemeddelelse. Fastfoodkæden har lavet en lejekontrakt med AP Pension om at blive en del af den nye bydel i Horsens, der har fået navnet Lilli Gyldenkilde Torv. Måske af nogle bedst kendt som området i midtbyen, hvor Kvickly tidligere havde hjemme, og AP Pension er i fuld gang med at bygge en ny bydel, som skal rumme flere restauranter. En af dem bliver KFC, som har lejet sig ind i pensionsselskabets byggeri.

Administrerende direktør i KFC, Bjartmar Trastarson, glæder sig ifølge pressemeddelelsen til at at åbne den første KFC i Horsens.

- Vi er særdeles tilfredse med samarbejdet med AP Pension, der udvikler et spændende projekt centralt i Horsens, hvor vi kan komme i kontakt med mange gæster - både beboere i den nye bydel, men ikke mindst også handlende, der besøger området, siger direktøren.

Annonce

Rykker ind næste år

Fra administrerende direktør i AP Ejendomme Peter Olsson er der også glæde over aftalen med de nye lejere.

- Vi er glade for, at KFC kan se de fordele, der er ved at blive en del af den nye bydel i Horsens. Med KFC som en del af den nye bydel kan vi tilbyde borgerne en lang række forskellige muligheder. De muligheder kommer ikke kun borgerne i lokalområdet til gode, for aftalen med KFC sikrer ligeledes gode afkast til alle vores kunder, fortæller Peter Olsson.

Han ser frem til, at beboere, butikker og spisesteder indtager den nye bydel i løbet af næste år.

- Vi oplever en enorm interesse fra både borgere og erhvervslivet, hvilket bekræfter os i, at det er et særdeles attraktivt projekt, vi udvikler i Horsens. Den store interesse gør, at vi glæder os til at slå dørene op til et levende og aktivt torv med boliger, butikker og spisesteder. Vi er stolte over den store interesse og ser frem til det fortsatte samarbejde i området, siger Peter Olsson.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Nyt miljøvenligt våben mod glatte fortove: Vulkansk aske erstatter salt og sand

Annonce