Annonce
Østjylland

Kiefer Sutherland klar med erstatningskoncert i Grenaa

Kiefter Sutherland og band har kigget i kalenderen og fundet en ny dato til Grenaa. PR-foto
Pavillonen har fået en ny koncertdato med Kiefer Sutherland, som vender tilbage og giver en erstatningskoncert 27. september. Til den tid skulle de bøjede ribben være rettet ud.

Grenaa: Skuffelsen var stor, da musikeren og skuespiller Kiefer Sutherland med band med få timers varsel aflyste koncerten i Pavillionen 15. august - fordi sangeren var faldet og havde bøjet flere ribben så grundigt, at han ikke kunne synge.

Tilsvarende stor er glæden hos Pavillonen nu, for Sutherland har meddelt, at han og bandet har fundet plads til en erstatningskoncert i september, hvor ribbenene skulle være rettet ud igen.

- Vi er særligt glade, fordi vi ved, at det betyder, de har ofret en fridag i hans ellers meget stramme kalender. Den nye dato er fredag 27. september, hvor de mange, der kommer langvejs fra, denne gang kan planlægge turen til Grenaa i en weekend, lyder det fra Pavillonens direktør Jesper Jul.

Langt de fleste har beholdt deres billet til den oprindeligt udsolgte koncert, men nogle få billetter er dog blevet refunderet, og de bliver sat til salg fra onsdag 21. august klokken 10. Billetter købt til den oprindelige koncert gælder også til den nye dato - kan man ikke på den nye dato, kan man få sin billet refunderet frem til 3. september, oplyser Jesper Jul.

Annonce

Drysset med stjernestøv

Kiefer Sutherland er vokset op i et hjem med skuespillere som forældre. Faderen Donald Sutherland har spillet mange store roller - og Kiefer Sutherland slog også selv igennem på film. Især er han kendt som Jack Bauer i serien "24 timer", der både har vundet de fornemme Emmy og Golden Globe awards.

De seneste år har han imidlertid også arbejdet på en musikalsk karriere og har turneret med country og rock-musik, som han har skrevet med sin bedste ven Jude Cole.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Socialdemokraterne hader idræt

Indrømmet, overskriften er måske nok strammet en anelse, men når man ser på, hvordan borgmesterpartiet optræder i spørgsmålet om at sikre ordentlige og tilstrækkelige idrætsfaciliteter til de århusianske borgere, så kan man ikke helt undgå at sidde tilbage med fornemmelsen af, at partiet egentlig ikke tager den del særlig seriøst. Sammenligner man Aarhus med alle andre byer i Danmark, er det nemlig kun indbyggerne i hovedstaden, der er dårligere stillet end århusianerne. En rapport fastslog for nylig, at hvis udviklingen fortsætter, vil Aarhus i 2030 mangle hele 32 fodboldbaner og 22 idrætshaller, hvis byen bare skal opretholde den nuværende fordeling af borgere per facilitet - og det er endda uden at medregne, at byen vokser med over 5000 indbyggere om året. Det er naturligvis ikke alene Socialdemokratiets ansvar, men lige nu er det i hvert fald fair at fastslå, at det er byrådets største parti, der står i vejen for, at idrætsområdet kan få det tiltrængte løft. Både Venstre og Radikale har gentagne gange forsøgt at råbe de øvrige partier op, men specielt den røde del af byrådssalen virker til helt at have mistet hørelsen, når det handler om idrætsfaciliteter. Ufatteligt, når man ved, hvor meget et velfungerende forenings- og idrætsliv betyder for alt lige fra integration til sund livsstil og mindre kriminalitet.

Annonce