Annonce
Aarhus

Kirkens Korshær efterlyser håndsprit: Byens varmestuer er tæt på at løbe tør

Niels Bjørnø efterlyser håndsprit til Kirkens Korshærs varmestuer og væresteder. De er tæt på at løbe tør. Arkivfoto: Axel Schütt
Manglen på håndsprit har ramt Kirkens Korshær, der er tæt på at løbe tør for håndsprit på deres varmestuer.
Annonce

AARHUS: Manglen på håndsprit har også ramt de århusianske varmestuer og herberg for unge hos Kirkens Korshær. Byens væresteder for hjemløse og udsatte er efterhånden så langt nede i antallet af liter håndsprit, at regionschefen for Kirkens Korshær i Østjylland, Niels Bjørnø, vurderer, at det er et spørgsmål om halvanden dag før man løber tør for håndsprit.

Der er blevet bestilt nye leveringer hos de sædvanlige leverandører, men ligesom andre steder i det danske samfund, så har de svært ved at følge med. Derfor henvender Niels Bjørnø sig nu til den århusianske befolkning for at høre om der er borgere, der kan hjælpe.

- Det er svært med håndvask, når vi har med udsatte at gøre. Det er håndspritten der virker og derfor henvender vi os nu til offentligheden for at høre om der er nogen som kan hjælpe, siger Niels Bjørnø og tilføjer, at alt vil blive modtaget med stor taknemmelighed.

- En liter vil være fantastisk, men alt kan hjælpe os i denne situation, siger regionschefen.

Har man ekstra håndsprit, så kan det afleveres ved Kirkens Korshærs varmestue i Nørre Allé.

- Der vil altid være en medarbejder på vagt, som man kan få kontakt til. Man kan også sende mig en sms på 3046 3043, hvis der er tale om en større levering, siger Niels Bjørnø.

Kirkens Korshær har i disse dage fire tilbud åbne på tre matrikler for byens hjemløse, der ikke har andre steder at gå hen. Det drejer sig om en døgnvarmestue, et ungeherberg, den grønlandske varmestue og et stofindtagelsesrum på Sydhavnen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Alt udsolgt: Billetterne revet væk

Aarhus

Medarbejder på Kongsgården: Jeg sover ikke om natten og er tæt på at tude

Danmark

Se billederne: Mette Frederiksen og Bo Tengberg er blevet gift på Møn

Annonce