Annonce
Aarhus

Kirkens Korshær efterlyste håndsprit: - Det er væltet ind

Det er en meget tilfreds Niels Bjørnø, der nu kan melde, at man har lagrene fulde af håndsprit igen. Foto: Axel Schütt
Onsdag aften efterlyste Kirkens Korshær håndsprit til varmestuer og herberger. Den efterlysning har i den grad givet pote.
Annonce

AARHUS: - Vi henvender vi os nu til offentligheden for at høre, om der er nogen, som kan hjælpe. En liter vil være fantastisk, men alt kan hjælpe os i denne situation.

Sådan lød det onsdag fra Niels Bjørnø, der er regionschef for Kirkens Korshær i Østjylland. Nu har piben fået en noget mere positiv lyd.

- Det har væltet ind, både i aftes og her til formiddag. Faktisk siger vi nu nej tak, hvis folk kommer med håndsprit. Vi har ikke for meget, men vi har nok til mange uger, lyder det fra en meget glad Niels Bjørnø.

Vi har ikke for meget, men vi har nok til de næste mange uger, lyder det fra Kirkens Korshær. Foto: Kirkens Korshær
Annonce

Håber på det fortsætter

Det er både privatpersoner og offentlige organisationer fra hele Aarhus, der har bidraget med at skaffe håndsprit til Kirkens Korshærs varmestuer og herberg. Og det luner i sådan en corona-tid.

- Folk stimler sammen og rykker sammen i bussen i de her dage. Det er dejligt at opleve. Der er fuld tryk på fællesskabet, og vi må håbe, at vi tager det med videre, når det her er slut, siger Niels Bjørnø.

Kirkens Korshær har i disse dage fire tilbud åbne på tre matrikler for byens hjemløse, der ikke har andre steder at gå hen.

Det drejer sig om en døgnvarmestue, et ungeherberg, den grønlandske varmestue og et stofindtagelsesrum på Sydhavnen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Høj hastighed, ulovlige overhalinger, venstre om helleanlæg og kørsel over for rødt: - Vi ser det hele, siger politikommissær

Coronavirus

Live:  Falck lukker sine lyntestcentre fra februar

Aarhus For abonnenter

Bilist på flugt mejede kvinde ned: Hvornår skal politiet forfølge bilister, der stikker af?

Aarhus

Dagens corona-tal viser en lille stigning, men der er langt op til de grimme tal fra december

Annonce