Annonce
Kultur

Klar, parat, start: Så er holdet sat i Music City Aarhus 2022

Bestyrelsen er nu valgt til i den nystiftede forening Music City Aarhus 2022, der vil samle forskellige musik-aktører i byen og arbejde hen imod 2022, hvor de i et år vil sætte fokus på musikken i Aarhus. Foto: Aarhus Volume
Annonce

AARHUS: Omkring 140 musikinteresserede århusianere var torsdag eftermiddag samlet på Aros for at skyde gang i Music City Aarhus 2022. Et initiativ, der skal sætte endnu mere fokus på musiklivet i Aarhus og arbejde hen imod en form for 'musikkens kulturhovedstadsår' i 2022.

Foreningen holdt stiftende generalforsamling og havde på forhånd taget otte personer i ed, som havde sagt ja til at træde ind i bestyrelsen for at fortsætte det arbejde, som det frivillige netværk allerede har igangsat og arbejdet på gennem de sidste 16 måneder.

De otte er: Astrid Elbek (bestyrelsesformand, Fonden Voxhall), Poul Dalsgaard (direktør, Classic Car Race), Jonas Larsen (Institut for (X)), Anne Thorø (direktør, Studenterhus Aarhus), Peter Rønnow (partner, DLA Piper), Marie Højlund (musiker og assistant professor AU), Carsten V. Nielsen (direktør, Train) og Camilla Aneto (Det Turkise Telt).

Til generalforsamlingen var det desuden muligt at vælge op til fire yderligere medlemmer af bestyrelsen.

Der var 13 kandidater som stillede op, og her blev følgende valgt ind: Line Tjørnhøj (musiker), Mette Dahl Kristensen (musiker, medlem af Musikudvalget og Kunstrådet), Signe Tobiassen (musiker) og Thomas Qvist (lydtekniker, Det Jyske Musikkonservatorium).

Foreningens bestyrelse vil konstituere sig på første bestyrelsesmøde for derefter at begynde arbejdet mod at sikre politisk velvilje og et økonomisk fundament for at sikre, at 2022 bliver musikkens år i Aarhus.

Annonce
Annonce
Danmark

Færre kommuner rummer alle klasser

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Politiet lukker stort landsmøde for spejdere - 300 deltagere må tage hjem før tid

Annonce