Annonce
Aarhus

Klar, parat, start: Udlejning af 118 nye boliger i Aarhus N er skudt i gang

Første etape af Nabolaget stod indflytninsgklar 1. marts 2018. Anden etape forventes at stå klar til august og oktober 2020. Visualisering: Olav de Linde.
Til sommer står 118 nye lejeboliger klar i det store lejlighedsbyggeri i Aarhus N kaldet Nabolaget. Allerede nu kan interesserede lejere sikre sig boligerne.
Annonce

AARHUS: Lejlighedshungrende århusianere kan godt begynde at slikke sig om munden.

Til august og oktober er 118 lejeboliger i Nabolaget i Aarhus N indflytningsklar. Det er anden etape, som afslutter det store byggeri, der kommer til at rumme hele 390 lejligheder og 169 parkeringspladser i en privat parkeringskælder.

Ejendomsselsekskabet Olav de Linde, der står bag byggeriet, har netop nu skudt anden etape af udlejningen i gang med åbnet hus-arrangementer, og de første lejere har allerede sikret sig tag over hovedet. Dette vækker glæde hos udlejningschef i Olav de Linde, Thomas Møller Kristensen.

- I første etape oplevede vi overvældende stor interesse, og vi ramte tilsyneladende et hul i markedet. Vi synes, at vi er kommet langt med at skabe nogle gode hjem, hvor folk bliver boende i længere tid. Derfor er vi glade for at se, at der også er interesse for den nye etape af lejligheder, udtaler han i en pressemeddelelse.

Nabolaget kommer til at rumme i alt 390 lejligheder og en parkeringskælder med 169 pladser. Visualisering: Olav de Linde.
Annonce

Lidt for en hver smag

Lejlighederne på Møllevangs Allé 157 bliver bygget i robuste og kvalitetsbevidste materialer. Massive egetræsgulve og vægge i beton og genbrugsmursten kommer blandt andet til at danne fundamentet for lejlighederne.

Derudover er det tiltænkt, at natursten skal pryde badeværelser, gangarealer og elevatorere.

Byggeriet indeholder to- og treværelses lejligheder på 53-78 kvadratmeter, hvoraf nogle af dem er delevenlige. De er derfor tænkt til både familier, kærestepar, enlige og studerende.

- Nabolaget er lejligheder i gode og nordiske materialer. De er bygget med tanke på at skabe trivsel og rammerne for en velfungerende hverdag. Derfor er der blandt andet egen vaskemaskine, opvaskemaskine og tørretumbler, vedligeholdelsesfrit inventar og mulighed for at finde hurtig og nem parkering til sin bil, forklarer Thomas Møller Kristensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Se listen: Disse århusianske postnumre er hårdest ramt af coronaen

Aarhus For abonnenter

Fire placeringer i spil ved Kongelunden: Atletikken skal ud af stadion - spørgsmålet er hvor nyt anlæg skal ligge

Annonce