Annonce
Debat

Klimamål: Vi er langt bagud - se bare vejrudsigten

"En af de ting, der kunne gøres, er at formindske biltrafikken, der er en af hovedårsagerne til byens CO2-belastning. Men man kunne også sørge for, at byens mure fik flere planter, der jo som bekendt opsluger CO2. Derfor må vi forbedre forholdene for cyklister og fodgængere. Vi må sørge for, at motorvejene ikke udvides, for det fører bare til yderligere CO2", skriver Elizabeth Japsen. Arkivfoto: Mette Mørk

DEBAT: Den 8. januar kl. 21.15. sagde de i "Vores Vejr": "Vi ligger nu 1,25 grad over det niveau, der var før industrialiseringen, og målet i Paris-aftalen var 1,5 grad, men max 2 grader".

Men de 1,5 grader er simpelthen umuligt at nå, og hvis vi skal nå de 2,0 - ja, så skal tempoet på den grønne omstilling skrues meget voldsomt i vejret. Og hvad gør Aarhus?


Det er her og nu, der skal gøres noget. Enhver, der ser vejrudsigten, ved det. Hvad gør Aarhus Kommune?


En af de ting, der kunne gøres, er at formindske biltrafikken, der er en af hovedårsagerne til byens CO2-belastning. Men man kunne også sørge for, at byens mure fik flere planter, der jo som bekendt opsluger CO2.

Derfor må vi forbedre forholdene for cyklister og fodgængere. Vi må sørge for, at motorvejene ikke udvides, for det fører bare til yderligere CO2. Vi kan ikke vente, til alle får en elbil. Det er her og nu, der skal gøres noget. Enhver, der ser vejrudsigten, ved det. Hvad gør Aarhus Kommune?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF For abonnenter

Kommentar: Derfor ligner AGF et hold, der er ved at smide hele sæsonen på gulvet

Annonce