Annonce
AGF

Klubskifte officielt på plads: Højer Nielsen tager til tjekkisk storklub

Det lykkedes for Casper Højer Nielsen at nette 11 gange i løbet af sin tid i det århusianske. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Det har været officielt i en uge, at Casper Højer Nielsen i næste sæson ikke skulle spille i AGF, men nu er venstrebackens nye arbejdsgiver også officielt på plads. Det blev som forventet tjekkiske Sparta Prag, der sikrede sig Højer Nielsens underskrift.

FODBOLD: Ikke så overraskende bliver det Sparta Prag, der i næste sæson kan nyde godt af Casper Højer Nielsens skarpe venstrefod.

Forud for den europæiske playoff-kamp mod AaB, der markerede sæsonafslutningen for AGF, blev det officielt meldt ud, at venstrebacken ville forlade klubben denne sommer.

Rygter havde på forhånd sendt Højer Nielsen til Sparta Prag, og onsdag eftermiddag meldte den tjekkiske klub så officielt ud, at man har sikret sig den 26-årige forsvarsprofil.

Annonce

Den traditionsrige klub fra den tjekkiske hovedstad sluttede som nummer to i den bedste tjekkiske række i denne sæson, kun overgået af Slavia Prag, der har danske Alexander Bah på højrebacken. Der er således lagt op til en potentiel danskerduel i det tjekkiske hovedstadsderby i næste sæson.

Stor klub at skifte til

Der er gået tre og et halvt år siden venstrebacken ankom til Ceres Park, og i løbet af sin tid i den århusianske klub har Casper Højer Nielsen udviklet sig til en stor profil i den bedste danske række.

Nu går turen så til en klub, der har spillet over 140 kampe i den fornemmeste europæiske klubturnering. Selvom de fleste af disse kampe lå, dengang turneringen hed Mesterholdenes Europa Cup, så er der ingen tvivl om, at Sparta Prag stadig er en speciel størrelse og klub.

- Det er et stort skridt for mig, min familie og mine nærmeste. Det er virkelig et kæmpe øjeblik i mit liv. Jeg er meget glad og meget spændt på at være her. Sparta er en stor klub, fortæller Casper Højer Nielsen på klubbens hjemmeside.

I AGF blev det til langt over 100 kampe, hvor Højer Nielsen bød ind med ganske mange scoringer og oplæg af en venstreback at være, men efter sommerferien er det altså i den tjekkiske hovedstad, at Højer Nielsens imponerende sparketeknik kan opleves.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Ulykke i Odder skaber lange køer

AGF

Tidligere AGF-profil drager til Island

Sport For abonnenter

Kommentar: Der er ingen vej udenom - Uefa eller Hjulmand taler usandt

Aarhus For abonnenter

Beboere frygter, at dødskørsel på Aarhus Ø vil koste liv: Vagter og afspærring af p-plads er i spil til at dæmpe uroen

Annonce