Annonce
Aarhus

Knæk Cancer-løb indsamler 65.000 kroner

Flere end 1.000 deltagere havde valgt at støtte op om ’Danmark – løb for Knæk Cancer’ enten via det fysiske løb i Mindeparken i Aarhus lørdag eller via det virtuelle løb, der har kørt hele ugen. PR-foto
300 deltagere havde valgt at kridte løbeskoene for at bakke op om "Danmark - Løb for Knæk Cancer" ved et fysisk løb i Mindeparken i Aarhus.
Annonce

AARHUS:  Efterårsvejret var med de løbere, som havde valgt at bruge noget af lørdagen til et godt formål - at bakke op om Knæk Cancer-kampagnens løb i Mindeparken.

- Vi er meget stolte over at kunne sende en check på 65.000 kroner til Knæk Cancer. At arrangere et velgørende løb til fordel for Knæk Cancer giver bare så god mening, da det jo er almen kendt, at motion er med til at forebygge kræft. Vi tror og håber på, at både det virtuelle og især det fysiske løb kan vokse sig endnu større næste år, så vi kan sende en endnu større check afsted, udtaler Jeanette Boye Sørensen, eventchef for løbsarrangøren, Aarhus Motion, i en pressemeddelelse.

Ved at deltage i løbet, støttede man med sin tilmelding Knæk Cancer-indsamlingen med 50 kroner. Derudover var der i tilmeldingen mulighed for at donere yderligere penge til det gode formål.

300 deltagere var tilmeldt det fysiske løb i Mindeparken, hvor de kunne vælge imellem at imellem at løbe eller gå i alt fire eller syv kilometer. De 800 meter af ruten foregik i en 7.500 kvadratmeter stor 'Knæk Cancer-blomst'.

Ugen igennem har der været en virtuelle afdeling af løbet. Det betød, at man selv kunne bestemme både tid og sted for sit løb.

I alt havde flere end 1.000 deltagere valgt at støtte op om ’Danmark – løb for Knæk Cancer’.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Corona ændrer hverdagen for 87-årig: - Det er mærkeligt, at jeg må undvære bridge og samværet med vennerne

Annonce