Annonce
Kultur

Knæk Cancer Vild Med Dans: Mads Vad danser med Odder-kvinde

Betinna Jørgensen fra Odder skal danse med Mads Vad, når Vilm Med Dans på fredag knækker cancer. Privatfoto
Annonce

Odder: Når den traditionsrige særudgave af Vild Med Dans knækker cancer indtager det Kongelige Teater på fredag, så bliver Betinna Jørgensen en af de tre danskere, der skal danse sig til et godt indsamlingsresultat med sin partner for en aften, Mads Vad.

Betinna Jørgensen er kvinden bag en kvindenetværksgruppe for kvinder i Odder, der har eller har haft kræft. Kvinderne mødes flere gange om ugen enten for at gå en tur eller drikke kaffe. Senest er hun også en af ophavskvinderne til en maler-gruppe for kræftramte.

For en uge siden kunne 54-årige Betinna Jørgensen så offentliggøre, at hun er valgt ud til at være en af de tre helt almindelige kræftramte danskere, der får lov at danse med til særudgaven af Knæk Cancer og det endda med danseren Mads Vad, der i mange år har været fast professionel danser i tv-showet.

Annonce

Morgen-tv med mere

De seneste par uger har Betinna Jørgensen tilbragt adskillige timer på dansegulvet, for at få pudset formen af.

- Jeg træner og danser for at få alle trinnene og hæl og tå med, siger hun.

- Nervøsiteten er begyndt at melde sig, indrømmer Betinna Jørgensen, der glæder sig til den store oplevelse, det bliver at danse med Mads Vad på Det Kongelige Teaters Gamle Scene og de mange ekstra oplevelser, der følger med.

Blandt andet har hun mødt deltagerne i denne sæson af Vild Med Dans. Og udover hendes optræden på fredag, så skal hun i morgen-tv på lørdag og være med til det store Knæk Cancer show lørdag aften.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce