Annonce
Alarm 112

Knallert-pusher forsøgte at futte fra politiet: I lejligheden gemte han på masser af hash

Den 44-årige mand måtte følge med politiet først hjem til sin lejlighed på Pebermyntevej og derefter på politistationen. Genrefoto: Johan Gadegaard
Annonce

Viborg: En politipatrulje fik i går, torsdag aften, øje på en mistænkelig knallertkører på Middagshøjvej i Viborg.

Betjentene gav ham besked på at stoppe, men det ville han ikke. Han forsøgte at stikke af fra politibilen, men efter kort tids politijagt ud af Middagshøjvej måtte han sande, at det var en ulige kamp.

Knallertkøreren, en 44-årig mand, blev stoppet klokken 21.15, og det viste sig, at han under køreturen var påvirket af hash, og at han i øvrigt havde en kniv på sig.

Betjentene fandt ham så interessant, at de tog med ham hjem til hans bopæl på Pebermyntevej. Det var måske en meget god idé, for her blev der fundet 385 gram hash samt en lang række remedier, som bruges til salg af stoffer - blandt andet digitalvægte og salgsposer til at pakke varerne i.

Den 44-årige blev taget med på politistationen og sigtet for både narkosalg, narkokørsel og overtrædelse af knivloven. Politiet vurderede, at der ikke var grundlag for at fremstille ham i grundlovsforhør, og derfor blev han løsladt i løbet af natten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Store vaccinedag forløb smertefrit: Vaccinationscentret på Aarhus Ø er klar til at stikke mange flere

Erhverv

Tidligere AGF-direktør forfremmes: Skal stå i spidsen for en ny afdeling hos EDC Erhverv

Annonce