Annonce
Østjylland

Røvede Sukkerstokken med kniv og flygtede til Berlin: Nu sidder 19-årig bag tremmer

Arkivfoto
En 19-årig mand er nu endelig kommet bag tremmer, efter han i december 2018 røvede Sukkerstokken på Østervold og flygtede på vej til sin varetægtsfængsling. Den sidste måned har han tilbragt i en tysk arrest.
Annonce

Randers: En nu 19-årig mand fra Hobro skal tilbringe de næste fire uger bag lås og slå. Sådan lød vurderingen fra retten i Randers, da han fredag eftermiddag blev fremstillet i sit andet grundlovsforhør i én og samme sag. Nemlig et røveri mod slikbutikken Sukkerstokken på Østevold i Randers 9. december sidste år.

Den unge mand blev allerede 10. december sidste år varetægtsfængslet for røveriet, som han formodes at have begået i selskab med en 23-årig medgerningsmand. Men da han dengang skulle føres fra retten i Randers og til Hobro Arrest, lykkedes det ham at stikke af fra betjentene. Det skete til trods for, at den dengang 18-årige havde armene låst fast af håndjern.

Efter tre måneder på flugt blev røveren anholdt i Berlin i slutningen af marts. Derfor har han tilbragt godt en måned bag tyske tremmer, inden han torsdag i denne uge blev udleveret til dansk politi.

Ved fredagens grundlovsforhør havde den 19-årige imidlertid endnu mindre at sige, end han havde haft ved det oprindelige grundlovsforhør 10. december.

- Min klient ønsker ikke at udtale sig til retten, og han nægter sig i øvrigt skyldig i alle forhold, lød det fra den 19-åriges forsvarer, med henvisning til sigtelserne om røveri, besiddelse af kniv og efterfølgende flugt fra politiet.

Annonce

Elefanthuer og kniv

Den 19-årige mand er sammen med en 23-årig medgerningsmand fra Aars sigtet for at have begået væbnet røveri med kniv mod Sukkerstokken på Østervold i Randers 9. december sidste år.

Røveriet fandt sted klokken 19.47, hvor to personer iført elefanthuer kom ind slikbutikken og med kniv truede personalet til at udlevere et mindre kontantbeløb fra kassen.

En lille halv time senere fik en patrulje i området øje på de to mænd, hvis udseende passede til det signalement, som var blevet givet af røverne fra Sukkerstokken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Efter en måned med krav om mundbind: Så mange kunder er blevet afvist af Midttrafik

Aarhus For abonnenter

Topledelsen på ældreområdet får benhård kritik: Men rådmand føler sig ikke ramt

Annonce