Annonce
Livsstil

Knudhule Badehotel fortsætter renovering

Knudhule Badehotel ved Knudsø ved Ry er de sidste fire år blevet langsomt renoveret, og processen er stadig i gang. Arkivfoto: Kim Haugaard

De sidste fire år har stået i renoveringens tegn på Knudhule Badehotel i Ry - nu er turen kommet til den såkaldte Wienbergsal.

RY: Det er i år 80 år siden, pastor Wienberg ved Knudsø indviede Tulstrup Ungdomsherberg, som i dag er blevet til Knudhule Badehotel. Meget er sket siden dengang, og stedets nuværende ejere Dean Jespersen og Anders Kalstrup har, siden de overtog hotellet i 2013, gradvist haft gang i en større renovering, og turen er nu kommet til den gamle spisesal opkaldt efter stifteren.

- Salen har aldrig været så smuk, som den bliver nu. Stilen bliver lys og romantisk med hvide paneler og lette gardiner. I februar har vi vores første aftenselskab efter renoveringen, og vi glæder os meget til at vise den nye Wienbergsal frem for alle vores gæster, skriver Anders Kalstrup i en pressemeddelelse.

Ud over renovering af gulve, lofter og vægge får salen installeret tidssvarende belysning, lyd og integrerede AV-løsninger.

Knudhule Badehotel holder ferielukket frem til 10. januar, hvor kursus-, hotel- og selskabsafdelingen genåbner. A la carte-restauranten Gastronomisk Institut åbner igen til februar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

En kviktest og en drink for 149 kroner: Nyt privat testcenter åbnet ved åen i Aarhus

Alarm 112

26-årig idømt fængsel for vidnetrusler: Fandt betjent på Facebook og truede med at slå hans søn ihjel

Aarhus For abonnenter

Knæskallen gik i seks stykker: - Jeg mistede min udødelighed i cykelstyrtet

Alarm 112

Mand i varevogn skaber frygt i Åbyhøj: Ville have drenge til at hoppe ind i bilen og vise vej til Kvickly

Annonce