Annoncørbetalt indhold

Kom hurtigt frem med en el-cykel

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Godt for miljøet og godt for dig

Det er sundt at tage cyklen, det ved vi alle, men nogle gange er det bare ikke så sjovt at komme svedig på arbejde eller i skole. Med en elcykel får du det bedste af to verdener – motionen og frisk luft samtidig med at du ikke behøver et bad efter at have cyklet op ad alle bakkerne – en el-cykel hjælper dig nemlig på vejen.

AnnonceFind den rigtige elcykel

Der findes mange forskellige el-cykler på markedet, og det er vigtigt at finde den rigtige type, som passer til både din pengepung og dit behov. Hos Jensen finder du et stort og bredt udvalg af forskellige slags el-cykler. Det er ikke bare vigtigt at finde den rigtige størrelse, som passer perfekt til dig, men det er også godt at kigge på for eksempel hvilket slags batteri el-cyklen har. Gå altid efter de anerkendte mærker, så du er sikker på at det er et batteri af god kvalitet, som kan holde længe. Med en el-cykel er du godt på vej til et sundt og aktivt liv samtidig med at du hjælper med at passe på planeten. Når du kører forbi alle bilerne der holder i kø, så kan du være glad for at du kommer godt og sikkert til arbejde eller i skole, på en måde som giver dig motion og frisk luft.Spar tid med en el-cykel

I de større byer er der mange biler, og folk kører tit alene i dem. Mange biler skaber lange køer i trafikken i myldretiden, og det er spild af tid at holde i kø og vente. Med en el-cykel kommer du hurtigt frem, og slipper for at sidde i kø i din bil. At cykle på arbejde eller i skole, er noget som mange mennesker gerne vil, men de gør det ikke af flere forskellige årsager. Én af grundene er at det ikke er optimalt at komme frem til sit bestemmelsessted og være badet i sved. Det er grund nok til at afholde mange mennesker fra at tage cyklen på arbejde – for hvem gider at skulle tage et bad inde på kontoret? Med en el-cykel er det heldigvis ikke noget du behøver at bekymre dig om, da el-cyklen klarer det hårde arbejde for dig!Kom ind og få en prøvetur

Det er vigtigt at finde den helt rigtige el-cykel, og specielt den rigtige størrelse. I vores butik i Aarhus er du altid velkommen til at komme ind og få en prøvetur på forskellige cykler – på den måde kan du tage en velovervejet beslutning om hvilken slags e-cykel, der er den rigtige for dig. Er du på udkig efter smart cykeltøj, så kan du også med fordel tage et kig på vores store udvalg af lækkert Castelli-tøj. Her finder du alt hvad du har brug for til den perfekte cykeltur.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.