Annonce
Aarhus

Kom med byens avis til valgmøde

Tirsdag 28. maj inviterer Århus Stiftstidende til valgdebat på Savværket i Højbjerg. Deltagerne kan møde - øverste række fra venstre - Morten Østergaard (R), Nicolai Wammen (S), Britt Bager (V), og nederst fra venstre - Mona Juul (K), Søren Egge Rasmussen (EL) og Kim Christiansen (DF).
Mød seks af valgkampens spidskandidater, når Århus Stiftstidende, Erhverv Aarhus og FO inviterer til valgdebat på Savværket i Højbjerg.

AARHUS: Fem politiske sværvægtere og en håbefuld konservativ kandidat kan du møde, når Århus Stiftstidende i samarbejde med Erhverv Aarhus og FO arrangerer valgdebat.

Det foregår tirsdag 28. maj klokken 18 til 20 på Savværket, Søren Nymarksvej 8A i Højbjerg.

De seks politiske debattører er Nicolai Wammen (Socialdemokratiet), Britt Bager (Venstre), Kim Christiansen (Dansk Folkeparti), Morten Østergaard (Radikale Venstre), Søren Egge Rasmussen ( Enhedslisten) samt Mona Juul (Det konservative Folkeparti).

Annonce

Stil spørgsmål

Aftenens ordstyrer er Århus Stiftstidendes chefredaktør, Jan Schouby. Og han glæder sig til at høre politikernes bud på, om vi skal have en Kattegatbro, hvordan de vil løse klimaudfordringerne, sikre udvikling af byens erhvervsliv og skabe en bedre integration.

- Hvis det da er de emner, der skal debatteres. For hvilke spørgsmål, politikerne skal svare på, er det i den grad op til deltagerne i mødet at beslutte, siger Jan Schouby, der håber, at masser af vælgere vil tage turen til Savværket.

- Og tænk endelig godt over, hvad I vil have svar på. Jo flere spørgsmål, jo bedre debat kan vi få, siger Jan Schouby.

Der er masser af plads i Savværket. Og masser af gratis parkeringspladser udenfor.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Se listen og prisen: Kommunen har solgt 32 ejendomme siden 2007

Læserbrev

Læserbrev: Stop fodboldbaners plastsvineri

Vidste du, at det måske smadrer havmiljøet, når dit barn går til fodbold? Hvis dit barn spiller på en gammel kunstgræsbane, er det desværre tilfældet. Kunstgræsbaner er ofte lavet af gamle bildæk, der bliver sprættet op og raspet. Det gør banen blød og rar at falde på. På den måde minder det om rigtige græsbaner. Men det raspede bildæk, bliver ikke på banerne, det hentes med hjem og alle mulige andre steder, hvor fodboldspillerne færdes. Derfor kommer det også i grundvandet, og det ryger i havene, derved ødelægges havmiljøet. Og vi risikerer selv at komme til at spise mikroplasten, når de fisk, vi spiser, har indtaget plasten enten som direkte føde, eller fordi de spiser andre dyr, der har det i sig. Nåh, ja de fisk spises også af andre dyr, der spises af større dyr, og så har vi det overalt i naturen. Enhedslisten kræver derfor et stop for anlæg af kunstgræsbaner med det forurenende granulat i, og at vi får de gamle baner skiftet ud med nyt, miljøvenligt kunstgræs. Der findes i dag alternativer lavet af f.eks. kokosfibre, sukkerroer eller olivenkerner – så der er ingen undskyldning for ikke at komme i gang! Sverige overvejer et forbud, og EU-Kommissionen skal til foråret diskutere, hvilke tiltag der skal til. Lad den grønne bølge gå på vores boldbaner – så vi og vores børn kan spille fodbold med god samvittighed!

Annonce