Annonce
Kultur

Kom med din kandidat: Hvem skal være årets jazztalent?

Karmen Rõivassepp var i 2018 den første til at modtage prisen Årets Jazz Talent. I 2019 var det Simon Eskildsens tur. Men hvem skal have prisen i år? Nu kan der indstilles kandidater. Foto: Tim Alexander Stojanovic
Annonce

AARHUS: Årets jazzfestival er i fuld gang, og måske har du allerede spottet nogle nye talenter på byens scener. I så fald er det med at skrive navnet bag øret, for det er nemlig nu, at alle kan være med til at indstille kandidater til prisen Aarhus Jazz Talent 2020.

Prisen blev indstiftet i 2018 og er siden gået til de lokale talenter - sangerinden Karmen Rõivassepp og pianist og illustrator Simon Eskildsen.

Igen i år kan alle under årets jazzfestival og frem til 1. september indstille kandidater til Aarhus Jazz Talent 2020. Det foregår på jazzfest.dk. Udover æren vinder modtageren en hæderspris på 10.000 kroner doneret af Aarhuus Stiftstidendes Fond og mulighed for en koncert.

Prisen gives til en person eller et initiativ, der har gjort sig ekstraordinært bemærket og udvist et særligt talent i sit virke for jazzmusikken i Aarhus. Det kan være som musiker, komponist, arrangør, journalist, musikudgiver eller andet.

I efteråret 2020 vil alle de indstillede kandidater blive vurderet af en kompetent jury, som står for den endelige udvælgelse af årets prisvinder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Fup og fakta om corona-bølgen: Hvorfor er Aarhus ramt af coronasmitte lige nu?

Aarhus

Coronasmitten fylder mere og mere i Aarhus: På et døgn er der fundet yderligere 79 smittede

Aarhus

Mundbindene har fundet vej i de århusianske busser - men stadig mange tager turen uden

Annonce