Annonce
Aarhus

Kom med og se Royals nye restaurant og penthouse: Atrium åbner med 15 timers reception

Restaurant Atrium drives af Søren Jakobsen og William Jørgensen. Restauranten har direkte indgang fra Store Torv, hvorfra der også vil være udeservering i 2020. Retterne på kortet er inspireret af konceptet på deres Michelin-restaurant Gastromé lige over for Hotel Royal. Foto: David Bering
Hotel Royal inviterer byen til hele 15 timers åbningsreception af Restaurant Atrium, der har fået egen indgang fra og udeservering på Store Torv.

AARHUS: Normalt varer en åbningsreception højst et par timer, men når Hotel Royal i næste uge officielt slår dørene op til dets nye restaurant, åbnes dørene ved middagstids og lukkes først igen midt om natten.

Hotellet byder i perioden på snacks og bobler under den berømte glaskuppel, bobler i hotellets nye, store penthouselejlighed, cocktails i baren og fri adgang til casinoet, og har man lyst til mere, kan man tilkøbe en gallamiddag om aftenen.

Receptionen markerer, at ejerfamilien bag Hotel Royal, Richard Pedersen, selv overtog driften af Hotel Royal i marts i år, efter den havde været bortforpagtet i en årrække. Siden overtagelsen har ejerne lagt mange kræfter og penge i en renovering og opdatering af hotellet, og det gælder også restauranten, hvor indehaverne af Michelin-restauranten Gastromé har overtaget driften, ligesom de skal stå for al forplejning på hotellet.

- Vi arbejder hårdt på, at alle vores gæster kan mærke historiens vingesus og storhed, når de overnatter hos os. Med til den oplevelse hører også, at gæsterne bliver bespist på et meget højt niveau, og det er vi lykkedes med, efter at Søren Jakobsen og William Jørgensen har åbnet Restaurant Atrium hos os, siger hotelmanager Lilian Lenbroch i en pressemeddelelse.

Hun mener, at mange af byens borgere tidligere har oplevet Royal som lukket land, og det vil hun gerne modbevise.

- Århusianerne skal nu til at vænne sig til, at når de er i centrum, er det naturligt at kigge ind på Hotel Royal og spise frokost eller aftensmad - eller få sig en cocktail i baren blandt voksne mennesker, siger Lilian Lenbroch.

Receptionen afholdes fredag 23. august fra klokken 12.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Inhabilitet: Unfair og usædvanligt rygtetjek

En usædvanlig sag. Sådan kan Enhedslisten og Radikales 10-dages forespørgsel om Teknik og Miljø-rådmand Bünyamin Simseks habilitet i sagen om Risskov Strandpark betegnes. De to partier med Keld Hvalsø (EL) og Eva Borchorst Mejnertz (R) i spidsen har rejst forespørgslen, hvor de blandt andet spørger borgmesterens afdeling, hvordan den anbefaler rådmænd at agere i sager, ”der vedrører personlige venner, logebrødre og økonomiske bidragsydere.” Man sætter derfor den store projektørlampe på rådmanden og mistænker ham for vennetjenester og forklarer det med, at man har hørt rygter fra folk i området. Hvis formålet var at belyse, hvorvidt der var et inhabilitetsproblem i sagen om en udstykket villa i Risskov, så er der andre og mindre larmende måder at gøre det på. At rejse en 10-dages forespørgsel, fordi man har hørt nogle rygter, er en usædvanlig fremgangsmåde, der kun er med til at rejse opmærksomhed og mistillid i en sag, der i forvejen har været ramt af myter og misforståelser. Det er en gratis omgang for Enhedslisten og Radikale på denne måde indirekte at insinuere, at der er problemer i sagen om Risskov Strandpark, så selvom der intet viser sig at være i sagen, vil det stadig summe af rygter og snak efterfølgende. Især når man blot går videre med rygter og ikke har dokumentation for beskyldningerne. Det er ikke fremmende for tilliden til systemet og langt fra noget, man har brug for i Aarhus lige nu. Systemet er nu engang indrettet sådan, at det er en politiker selv, der skal oplyse om der er problemer med inhabilitet, og derfor kan Enhedslistens og Radikales forespørgsel ses som mangel på tillid til rådmanden. Nu er det en del af et officielt dokument, og derfor er det, der lige nu blot er rygter, blevet en offentlig mistanke om rådmanden, og det er ganske enkelt voldsomt og usædvanligt. Selvfølgelig skal man reagere, hvis man har en mistanke, men enten skal man have mere håndgribelig dokumentation, ellers skal man lufte sin mistanke mindre offentligt. Det andet er unfair.

Østjylland

Brand i etageejendom i Grenaa

AGF For abonnenter

AGF giver stort skulderklap til klubbens unge keepere: - Står 100 procent på mål for det her

112

Mand vendte bil med anhænger på motorvejen

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];