Annonce
Kultur

Kom med på scenen til koncert med Di Garbi

Oplev musiker og kunstner Di Garbi i en koncert på Aarhus Teater, hvor hun blandt andet spiller noget af musikken fra "Denungewertherslidelser", som netop har spillet for fulde huse på teatret. Foto: Zuhal Kocan
Aarhus Teater har inviteret Di Garbi til at spille en koncert på Store Scene, hvor publikum kan sidde på Store Scene sammen med sammen med den københavnske kunstner og musiker.
Annonce

AARHUS: Aarhus Teater åbner lørdag 29. februar klokken 21 op for en speciel koncertoplevelse med musikeren Di Garbi på teatrets Store Scene.

Den klassiske pianist og rytmiske sangerinde Di Garbi skrev sidste år en koncert til den store sal på Thorvaldsens Museum i København. Dette var startskuddet for samarbejdet med instruktør Sargun Oshana, hvor Di Garbi blev engageret til at skrive musikken og medvirke i "Denungewertherslidelser", som netop har spillet for fulde huse på teatret.

Oplev Di Garbi på Store Scene på flygel og sang akkompagneret af cellist Josephine Opsahl. Publikum kommer til at sidde på scenen sammen med den københavnske kunstner og musiker.

Koncerten er skabt kun til denne aften og vil byde på kompositioner fra både koncerten på museet samt den nykomponerede musik fra forestillingen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Søns misbrug har kostet Bente og Søren penge, søvn og tårer: - Man føler sig magtesløs og mistænkt for at være dårlige forældre

Aarhus

Mundbind i biografen? Er du forvirret? Det er politiet også

Annonce