Annonce
Sport

Kom med til 'royal' dåb: Sanne Salomonsen døber Karin Sallings galophest

Marc Stott med Karin Sallings nyeste hest i flokken: Kong Salomon. Foto: Jydsk Væddeløbsbane
Lørdag skal Karin Sallings nye galophest døbes på Jydsk Væddeløbsbane. Hesten bliver opkaldt efter døberen Sanne Salomonsen, og Karin Salling har store forventninger til den nye hest i stalden.
Annonce

AARHUS:

Lørdag klokken 15 får champagnepropperne lov til at poppe. Karin Sallings nye galophest skal nemlig døbes af ingen ringere end hele Danmarks "Rock Mama", Sanne Salomonsen. Den to-årige hingst bliver sågar opkaldt efter døberen. Karin Salling kan fortælle, at det faktisk var lidt af en tilfældighed, at valget faldt på den 64-årige sangerinde. Det skete efter at bandlederen og trommeslageren i "The Antonelli Orchestra" har oplevet samme hæder.

- Claes Antonsen har tidligere døbt én af mine heste, og den fik navnet Sir Antonelli. En dag ved Restaurant Hermans i Tivoli Friheden så jeg ham og Sanne Salomonsen snakke, og jeg gik derhen for at spørge, om Sanne ville synge til vores store heste-galla ved Jydsk Væddeløbsbane 18. januar. Det ville hun gerne, men hun var lidt fortørnet over, at Claes havde en hest opkaldt efter sig, og hun ikke havde. Snakken gik frem og tilbage, og vi blev enige om, at det kunne være sjovt, hvis hun skulle døbe min nye hest. Navnet faldt på Kong Salomon, så hun også fik opkaldt en hest efter sig, fortæller Karin Salling til Århus Stiftstidende.

Annonce

Champagneregn

Karin Salling har tradition for at navngive sine heste med Sir, King eller Queen - alt efter hestens køn - så der skal ikke gøres nogen undtagelse her. Hun kan desuden informere om, at Kong Salomon bliver hest nummer fjorten i hendes nuværende hesteflok, og når den bliver døbt, vil det formentlig være i dyrebare dråber, som nogle af de andre galopheste har vundet i hus.

- Jeg er ikke helt sikker på, hvilken champagne Kong Salomon skal døbes i, men ét godt bud er nok taittinger champagnen. Den smager herligt, og jeg har flere af dem stående i køleskabet. Det er oftest den champagne, man får, når man vinder et galopløb, lyder det fra hende.

Annonce

Store forventninger

Kong Salomon skal trænes af Marc Stott, der er en af Jydsk Væddeløbsbanes førende galoptrænere. Og der er store forventninger til hesten, som er opdrættet hos Stutteri Stork i Tune på Sjælland. Én af Karin Sallings andre heste - King David - stammer nemlig fra selvsamme stutteri, og den har indtil videre vundet 1,5 millioner kroner hjem.

- Jeg har store forventninger til Kong Salomon, da han stammer fra det samme stutteri som King David, som har gjort det rigtig godt. Det bliver spændende at se, hvad Kong Salomon kan udrette, lyder det fra Karin Salling.

Annonce

Alle er velkomne

Om selve dåben har Karin Salling også store forventninger.

- Jeg tror, det bliver hyggeligt. Det er altid dejligt, når man er sammen om en begivenhed som for eksempel en hestedåb, lyder det fra hende.

Alle interesserede er velkomne til at overvære dåben af Kong Salomon lørdag 18. januar klokken 15:00 på Jydsk Væddeløbsbane.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Bøn: Bevar dyreinternatet

Bakken Bears

Skrækpulje venter Bears i Champions League: - Det bliver nogle fantastiske kampe

Bakken Bears For abonnenter

Kommentar: Danmark har aldrig set et bedre hold end det Bakken Bears har lige nu

Annonce