Annonce
Aarhus

Kom og syng gospel

Joyful Noise Gospel Choir har eksisteret i ca. 8 år og ledes af Lone Boyd, som er konservatorieuddannet og garvet jazzmusiker. Pressebillede

Kom og syng gospel

Aarhus: Joyful Noise Gospel Choir starter ny sæson torsdag den 25. august kl. 17.30 .

Annonce

Koret har masser af syngeglæde og godt humør og er klar til at byde nye medlemmer velkommen, hvad enten du er alt, tenor eller til de høje toner. Koret går ud fra, at du kan synge rent, men ellers stiller de ingen krav til nye medlemmer. Det er bare at dukke op til en af korets øveaftener, hvor du har mulighed for at synge med og finde ud af, om gospel er noget for dig.

Der er i øjeblikket ca. 45 medlemmer i koret. Men der kan sagtens være flere. Det er gratis at deltage de to første øvegange.

,Joyful Noise Gospel Choir

Immanuelskirken, Hedemannsgade 1, Aarhus C. Torsdag 25. august kl. 17.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

En stemning af første skoledag: 169 århusianere havde en fest med at blive danske statsborgere

Leder For abonnenter

Hykleri: Mail-sagen giver et vigtigt indblik i dansk politik

”Det vil være godt, hvis Venstre vil være med til at tage ansvar.” Sådan lød det fra finansminister Nicolai Wammen fredag eftermiddag i forbindelse med forhandlingerne om udligningsreformen. Han sagde altså med andre ord, at Venstre ikke tager ansvar, fordi partiet vil i en anden retning end den, Socialdemokratiet har fået kritik for af talrige socialdemokratiske borgmestre i det meste af landet. Søndag aften og efter at både Nicolai Wammen, som står i spidsen for den kommunale udligningsreform, og indenrigsminister Astrid Krag havde kritiseret Venstre for Christiansborg-fnidder, landede en mail, som udstiller Socialdemokratiets hykleri. Mailen, der var sendt fra Socialdemokratiets presseafdeling, blev offentliggjort i Jyllands-Posten og viste, hvordan man har planlagt ”angreb på Venstre”. Det skal ske både i de traditionelle medier og på sociale medier. Mailen udstiller noget, vi godt vidste. Den giver et indblik i, hvordan politik fungerer, men problemet er, at det kommer lige efter en ordkløveragtig kritik mod Venstre i en så vigtig sag som udligningsreformen. Fnidder og ordkløveri er hverdag i politik, men åbenlyst hykleri er heldigvis ikke. Det bør have konsekvenser, når politikere gør ting, der er med til for alvor at skade demokratiet og som puster til politikerleden. Vi vil se, at S virkelig tager afstand og mener, at mailen ikke er noget ”der skaber et godt forhandlingsklima” om noget så vigtig som udligningsreformen. Ikke bare i en generel mail til alle partierne, som den Nicolai Wammen sendte mandag.

Aarhus For abonnenter

Ombudsmand trækkes ind i sag om privatisering af veje i Aarhus: Er der sket lovbrud og fiflet med sandheden?

Byudvikling For abonnenter

Det kan koste kommunen dyrt at sige nej til nedrivning af bevaringsværdige ejendomme

Annonce