Annonce
AGF

Kom på stadion til sidste hjemmekamp – og støt AGF’s Julehjælp

Jo flere tilskuere på stadion til årets sidste hjemmekamp 8. december - jo flere penge til trængende østjyder. AGF's Julehjælp er er seneste initiativ fra klubben. Foto: Ole Nielsen og AGF
Et nyt initiativ skal samle tusindvis af kroner ind til trængende østjyder. Jo flere der kommer på stadion, des mere julehjælp kan deles ud.
Annonce

AARHUS: Årets sidste hjemmekamp kan blive en kold fornøjelse, da den spilles 8. december, men med et nyt initiativ håber AGF at trække 10.000 tilskuere på stadion.

Initiativet hedder ”AGF’s Julehjælp”, hvor man med hjælp fra klubbens fans og tilskuere vil samle ind til julehjælp til værdigt trængende østjyder.

For hver tilskuer, der møder frem til kampen 8. december, vil AGF ved hjælp af klubbens sponsorer donere mindst 100 kr. til en julepakke. Klubbens ambition er at samle 1 mio. kr. ind til julehjælp – hvilket kræver 10.000 tilskuere i form af billetkøbere, sæsonkortholdere og sponsorer.

Annonce

2.500 pakker

AGFs julehjælp sker i samarbejde med seks lokale hjælpeorganisationer: Børnenes Kontor Aarhus, Røde Kors (Aarhus, Syddjurs, Faurskov og Skanderborg), Kirkens Korshær, Dansk Folkehjælp, Frelsens Hær og Hjemløse i Aarhus.

Organisationerne står for at uddele julehjælpen til de værdig trængende, som de har kontakt med. Og takket være velvillig opbakning fra en række af AGF’s sponsorer kan de seks organisationer tilsammen uddele mere end 2.500 julepakker. Indholdet af julepakkerne vil blive tilpasset organisationernes ønsker, og pakkerne vil som minimum have en værdi på 100 kroner og vil bestå af kolonialvarer og/eller gavekort til forskellige oplevelser.

Og jo flere tilskuere, der kommer til kampen, desto større værdi vil pakkerne have. Målet er at indsamle en million kroner. Det kræver 10.000 mennesker i Ceres Park til kampen 8. december.

- Det er et ambitiøst mål. Men ikke urealistisk. For det kendetegner AGF og Aarhus, at fællesskabet viser sin styrke, når der er behov for det. Så selv om det bliver en kamp i en kold tid, så håber vi, at Aarhus vil vise sin varme og møde op, så flest mulige kan få en hånd til jul - og samtlige tilskuere tæller. Derfor kan vi kun opfordre alle, der har mulighed for det, til at møde frem til årets sidste hjemmekamp og dermed støtte det gode formål. Jo flere vi er, desto større beløb samler vi ind til de århusianere, der trænger mest, lyder opfordringen fra Morten Lerke fra AGF.

Annonce

Stiften støtter AGFs Julehjælp

Også byens avis støtter det nyt initiativ:

- Det er et fremragende projekt, som vi selvfølgelig gerne vil bakke op om. Vi støtter altid byens hold, men for en gangs skyld er det også en større sag, vi støtter. Det er et rigtig godt projekt i vores overflodssamfund, og der er altid behov for hjælp til de dårligst stillede. Vi formåede at samle 22.000 tilskuere til avisens fødselsdagskamp på stadion i oktober, så mange kommer der nok ikke på en kold decemberdag, men kan vi samle bare halvdelen vil det også være fantastisk, siger Århus Stiftstidendes chefredaktør, Jan Schouby.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Nyt notat: Flere er blevet smittet ved eid-fester og en begravelse

Aarhus

Tre ud af fire århusianske studerende må blive hjemme i år: Det er pisse surt, fortæller de

Annonce