Annonce
Udland

Komikeren Kevin Hart er alvorligt kvæstet i trafikulykke

Angela Weiss/Ritzau Scanpix
Ifølge politiet var komiker Kevin Hart passager, da føreren af bilen mistede kontrollen og kørte i en grøft.

Den amerikanske komiker og skuespiller Kevin Hart er blevet alvorligt kvæstet i en bilulykke.

Ifølge det lokale politi i den amerikanske delstat Californien er Hart blevet indlagt på hospitalet sent søndag aften lokal tid med alvorlige rygskader som følge af ulykken på Mulholland Highway i Los Angeles.

Det skriver nyhedsbureauet AP.

Kevin Hart var passager i sin egen bil sammen med fitnessmodellen Rebecca Broxterman. Bilen er af mærket Plymouth Barracuda og er fra 1970.

Bilens fører, der er identificeret som Jared Black, mistede kontrollen over bilen og kørte direkte ned i en grøft.

Black er også indlagt med alvorlige rygskader, mens Broxterman slap uden skader.

Politiet har ikke fundet spor af alkohol eller narkotika i Blacks blod.

Kevin Harts agent har ikke udtalt sig efter ulykken.

40-årige Kevin Hart er foruden talrige standupshows kendt for filmene "Ride Along", "Central Intelligence" og "Jumanji: Welcome to the Jungle".

Kevin Hart skulle have været vært for Oscar-showet i februar i år, men trak sig på grund af protester over en række tweets, han havde skrevet i 2011, og som blev kritiseret for at være homofobiske.

I et tweet fra januar 2011 skrev han:

- Hvis min søn kommer hjem og forsøger at lege med min datters dukkehus, vil jeg flække det over hans hoved og sige: "Stop det, det er for homoseksuelle".

Efterfølgende underskyldte Kevin Hart til dem, han havde stødt.

- Jeg undskylder dybfølt til LGBT-miljøet for mine ufølsomme ord i fortiden, skrev han på Twitter.

- Jeg er ked af, at jeg har såret folk. Jeg udvikler mig og vil blive ved med at udvikle mig. Mit mål er at bringe folk sammen, ikke at skille os ad. Kærlighed til akademiet (Academy Awards, red.). Jeg håber, vi ses igen.

Oscar-showet endte uden vært, hvilket blot var anden gang i historien og første gang siden 1989.

Showet blev efterfølgende kritiseret for at være uden kant og kedeligt, da der ikke var nogen vært til at gøre grin med Hollywood-branchen eller skuespillerne, som det normalt hører sig til.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Spørgsmål om habilitet: Jamen, er det ikke bare politik

Bünyamin Simsek er en kontant mand, rap og skrap i replikken. Som medlem af Venstres gruppe på syv er hans indflydelse i Aarhus Byråd begrænset. Blokken af socialdemokraterne og deres medspillere SF, Enhedslisten og Radikale kan skabe flertal, så rådmanden for teknik og miljø kan have svært ved at komme igennem med sine ideer. Sådan er politik. Så Simsek forsøger at markere sig på andre måder. Han har ikke spor imod at diske op med anderledes og provokerende ideer og forslag, og han går ikke af vejen for en god diskussion og et verbalt slagsmål. For eksempel som da han gik ind i sagen om p-pladserne ved fiskeforretningerne på havnen for nylig. Her tog han parti for de erhvervsdrivende, helt i pagt med Venstres holdninger. Det er også, hvad han gør i den sag, der nu er til diskussion. To medlemmer af byrådet mener, at Simsek har været lovlig tæt på erhvervsmanden Martin Busk, der har interesser i Risskov. De to byrådskolleger mener, at Simsek har været lidt for langt fremme i skoene i en sag, hvor Busk har søgt om lov til at udstykke en grund på Rolighedsvej 16 A i Risskov i to. Juridisk Afdeling i Aarhus Kommune har behandlet klagen fra de to politikere, og svaret er utvetydigt: Simsek er ikke inhabil i sagen. Rådmanden har holdt møder med Busk, de to er medlemmer af den samme forening, Det Borgerlige Skydeselskab, og de har været på rejser i Tyrkiet sammen med en del andre. Så de to klagere fra Enhedslisten og Radikale synes, de taler rigeligt meget sammen. Men er det ikke bare politik, det Simsek har gjort? Politikere går ind i et parti, der passer med deres synspunkter, og plejer interesser for de mennesker, som er på samme politiske linje. Det gør vel ikke kun Simsek, men det gør alle andre politikere. Det er en del af deres job. Og de forsøger at fremme de synspunkter, som deres parti og de selv repræsenterer. Så længe indstillinger til byrådet og afgørelser, de træffer, er inden for de gældende love og regler er der ingenting at komme efter. Det er vel også det, juridisk afdeling siger med afgørelsen.

Aarhus

Nu bliver det alternativt: Byrådet diskuterer ældrepolitik for træer

Aarhus For abonnenter

Mads mistede sin lillebror til sjælden kræftsygdom: 'Jeg har aldrig oplevet noget, der var mere smertefuldt'

Aarhus For abonnenter

Søskende i skyggen: Børn med syge søskende føler sig overset af forældrene

Annonce