Annonce
Sport

Kommende kamp kan definere Aarhus boksers karriere i den professionelle verden

Jeppe Morell står overfor karrierens største opgave. Foto: Jens Thaysen
Jeppe Morells kommende modstander har så mange ranglistepoint, at den århusianske bokser kan komme helt op i toppen af de internationale ranglister, hvis han vinder sin kamp nummer 13 som professionel.

BOKSNING: Den århusianske bokser Jeppe Morell kommer på noget af en opgave, når han træder ind i ringen til sin kamp nummer 13 som professionel. I det modsatte ringhjørne står en meget rutineret herre, der tidligere har været indehaver af WBC International og WBC Mediterranian bæltet. Nikola Sjekloca har vundet 35 af sine 41 kampe og ligger højt på flere af de største ranglister indenfor bokseverden. På nuværende tidspunkt rangerer han som nummer 26 på Boxrecs rangliste, hvor Jeppe Morell selv er nummer 50.

Der er derfor en masse ranglistepoint på spil i kampen 1. februar, hvor der er den ekstra bonus, at vinderen formentlig kan se frem til at få en titelkamp mod den regerende europamester i letsværvægt.

Den kommende kamp kan meget vel blive definerende for Jeppe Morells videre karriere i boksning. En opgave, som han føler sig helt klar til.

- Det er den slags boksere, som jeg gerne vil møde. Jeg vil gerne op og blande mig blandt de bedste i verden. Nu får jeg chancen for at bevise, at jeg hører til blandt de bedste. Der ligger en stor motivation i den kamp for mig, udtaler Morell i en pressemeddelelse fra Danish Fight Night.

- Jeg tænker kun på, at jeg slår Nikola Sjekloka den 1. februar. Han har nogle gode rangeringer, og det giver bare endnu mere motivation at vinde over ham, så jeg kan overtage de rangeringer, lyder det.

Jeppe Morell har siden 15. januar været på træningslejr i Rom, hvor han dagligt sparrer med den tidligere italienske verdensmester Giovanni de Carolis. Et match, der tidligere har fintunet den århusianske bokser til kommende opgaver.

- Jo bedre folk, man træner med, des højere niveau bliver man selv nødt til at løfte sig op på. Man bliver bare bedre af at bokse mod stærke folk. Når jeg sparrer med De Carolis, løfter det helt klart mit niveau. Han har også en masse erfaring, så jeg kan lære meget af ham. Han er god til at dele ud af sin viden. Nu har jeg også været dernede før, så jeg kender miljøet. Det er et rigtigt godt professionelt setup, som er helt optimalt for en rigtig god træningslejr, siger Morell.

Han vender tilbage fra Italien 25. januar, hvorefter de sidste forberedelser går i gang inden slaget 1. februar i Frederiksberghallerne i København.

Annonce
Aarhus For abonnenter

Beboere frygter, at dødskørsel på Aarhus Ø vil koste liv: Vagter og afspærring af p-plads er i spil til at dæmpe uroen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce