Annonce
Aarhus

Komsammen i børnehave tog en vild drejning: Mand fra Aarhus blev millionær

En lottokupon og en komsammen i børnehaven har ikke de store fællestræk. Men de to ting smeltede uventet sammen for en mand fra Aarhus. Arkivfoto
Mand i 30'erne var til stilfærdigt arrangement i datterens børnehave. Så ringede telefonen, og han kunne tage hjem med en million kroner på lommen. Pengene faldt på et tørt sted.
Annonce

AARHUS: Det begyndte som en helt almindelig og lidt kedsommelig komsammen i datterens børnehave.

Men festen fik nye og uventede dimensioner for en mand fra Aarhus, da han midt i hyggekaffen modtog et telefonopkald.

-Det var en ret surrealistisk oplevelse. Der var komsammen med kaffe og kage, fordi sommerferien var forbi. Jeg var der alene med mine to børn, da telefonen pludselig ringede. Det er et nummer, der har ringet et par gange siden lørdag, men jeg har ikke taget den. Det gør jeg så der, og så er det en medarbejder fra kundecenteret i Danske Spil, der siger, at jeg er blevet millionær, siger den heldige vinder.

Manden vil gerne være anonym.

Men han bor i Aarhus kommune med sin kone og to børn.

Det var en ret surrealistisk oplevelse. Der var komsammen med kaffe og kage, fordi sommerferien var forbi. Jeg var der alene med mine to børn, da telefonen pludselig ringede.

Anonym Lotto-vinder, Aarhus

Annonce

Gæld er betalt af

I første omgang troede manden ikke på personen fra Danske Spil.

-Jeg skældte ham faktisk ud. Sagde, du tager pis på mig. Men så bad han mig om at tjekke min konto. Jeg har et Plus abonnement på Lotto, så gevinster går bare ind på kontoen. Da jeg tjekkede der, kunne jeg se den var god nok. Der stod en million kroner, siger vinderen.

Efter det overraskende opkald fik han samlet børnene og deres ting sammen og tog afsted fra børnehaven.

- Så vi gik ud i bilen, og jeg fik hurtigt ringet min kone op for at fortælle hende de gode nyheder. Hun troede heller ikke på det, men da jeg sendte hende et screenshot af kontoen, så blev hun også helt vildt glad, fortæller han.

Gevinsten er brugt til at betale gæld af.

- Mandag morgen havde jeg lige siddet og kigget på regninger, og jeg kunne godt se, at det ville blive en ret streng måned. Vi mistede en del penge under finanskrisen og har noget restgæld, så nogle måneder er det meget svært at få tingene til at hænge sammen, forklare vinderen.

Arkivfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Trusler, verbale overfald og spytklatter:  Konflikter mellem pårørende og ansatte på udskældte plejehjem

Aarhus For abonnenter

Håndboldklub er afhængig af forældres frivillige indsats for at få økonomien i mål: Vil du helst sælge burgere eller rydde op efter motionsløb?

Annonce