Annonce
Debat

Koncerndirektør Thomsen svarer på kritik: Region Midtjylland vaccinerer efter retningslinjerne

"Læser man Stiftens leder 15. april, kunne man tro, at jeg var ligeglad med, hvem der bliver vaccineret i Region Midtjylland og hvornår. Intet kunne være mere forkert", skriver Ole Thomsen. Arkivfoto: Ritzau Scanpix

DEBAT: Læser man Stiftens leder 15. april, kunne man tro, at jeg var ligeglad med, hvem der bliver vaccineret i Region Midtjylland og hvornår. Intet kunne være mere forkert.

I hele perioden har Region Midtjylland fulgt Sundhedsstyrelsens retningslinjer for aldersgrupper og andre målgrupper, og vi har vaccineret så hurtigt, det kan lade sig gøre. Vi er lidt bag efter andre regioner, hvad angår første stik til borgerne, men foran, hvad angår andet stik.

Vi følger altså vaccinationskalenderen i den udstrækning, den bliver omsat til konkrete udmeldinger fra Sundhedsstyrelsen om, hvilke målgrupper skal indkaldes hvornår.

Annonce


Min udtalelse om "ikke at kigge på kalenderen" lyder omsat til artikler og ledere arrogant, og det skal jeg beklage, at jeg gav mulighed for.


Vi bruger hver og en af de vacciner, vi får tilsendt. Og vi har i Region Midtjylland lavet en ordning, så borgere, der allerede er inviterede til vaccination, kan skrive sig op til restvacciner. På den måde sikrer vi, at ingen vaccine går til spilde. Den ordning har de andre regioner nu kopieret.

Min udtalelse om "ikke at kigge på kalenderen" lyder omsat til artikler og ledere arrogant, og det skal jeg beklage, at jeg gav mulighed for. Det budskab, jeg forsøgte at komme af med, var, at den konkrete kalender med de vandret liggende søjler ikke er vores operationelle styringsredskab. Det er meldingerne fra Sundhedsstyrelsen, vi styrer efter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

AGF ændrer i historiebøgerne: - Det er respektløst over for tidligere spillere

Annonce