Annonce
Kultur

Koncert på toppen af Aarhus: D-A-D spiller på Salling Rooftop

Rockbandet D-A-D slipper deres nye album løs med en koncert på Salling Rooftop. Arbejdet med "A Prayer For The Loud" har stået på de seneste tre år, og er mundet ud i plade, som bandet er rigtig glade for. - Mest af alt er vi stolte over at have fået 11 fede numre i kassen, der tager udgangspunkt i, hvor vi er lige nu - her skydes ikke med spredehagl, det er lige fra hjertet, lyder det fra bandets frontmand Jesper Binzer. Foto: Torben Christensen/Ritzau Scanpix
Rockbandet fejrer ny pladeudgivelse med gratis koncert i Aarhus.

AARHUS: Efter otte års pause er det energiske rockband D-A-D nu på banen med et nyt studiealbum. 31. maj slipper det velkendte orkester deres nye udspil "A Prayer For The Loud" løs.

Albummets 11 numre trækker tråde tilbage til ældre D-A-D-klassikere som "No Fuel Left For The Pilgrims" (19891) og "Riskin' It All" (1991).

- Tidligere er vi af og til gået ud ad nogle ukendte veje, hvor vi har prøvet ting af, som ligger ret langt fra vores kerneudtryk. Det har været rigtig sjovt, men denne gang har vi forsøgt at snævre det mere ind til essensen. Her er vi bare helt os selv. "A Prayer For The Loud" er en plade, hvor der lagt meget vægt på melodierne og energien. Vi har gjort os virkelig umage med at skrive gode omkvæd. Det er der kommet nogle rigtig gode sange ud af, hvor der er kælet for detaljerne, uden at vi har givet køb på materialets oprindelige råhed og umiddelbare energi, lyder det fra bandet selv i en pressemeddelelse.

D-A-D fejrer det nye album med en gratis releasekoncert på toppen af Aarhus. På udgivelsesdagen 31. maj indtager de Salling Rooftop klokken 16.30, hvor kvartetten spiller cirka 40 minutter, så de fremmødte fans kan stifte bekendtskab med de nye sange.

Arrangørerne opfordrer publikum til at komme i god tid, da der er et begrænset antal pladser på Salling Rooftop.

D-A-D spiller også til Fed Fredag i Tivoli Friheden 28. juni.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Alle tiders jul med pressefotograferne

Læserbrev

Parkering på fiskerihavnen. Er vi blot en stime gubbier i akvariet?

Det forekommer mig ret bizart, at to rådmænd offentligt diskuterer, hvem der mon er skyldig i den ene fejl efter den anden, samtidig med at vi borgere blot ser på cirkusset. Det var i ingens interesse, at parkeringsforholdene blev ændret på Fiskerihavnen. Men af en eller anden finurlig bureaukratisk grund ændrede man det uden argumentatorisk grund. Vi så det også med projekt Aarhus Folkepark, hvor der heldigvis blev oprettet borgergrupper mod indgriben i vores grønne områder. Burde det overhovedet være nødvendigt at oprette protestgrupper? Burde borgerdemokrati/-inddragelse ikke være en ren selvfølge? Heldigvis landede Lind Invest og Salling Fondene lidt ro på bølgen i akvariet. Men også her går det stærkt, og før vi fik set os om, hed projektet pludselig Kongelunden. Jo, demokratiets vej i akvariet vil ingen ende tage. Gubbierne svømmer konstant rundt og følger bare strømmen af fodringen fra oven. Det er, som om byrådets aktører i akvariet helt har glemt, at de er medaktører og skal varetage miljøet i vandet til gavn for alle. Det kunne være ønskeligt, at man lyttede noget mere til borgerne og stillede dem overfor flere valg, så det ganske enkelt var flertallet, der havde en sidste stemme, i forhold til om det skal være den ene eller den andens byudviklers forslag, der bliver realiseret i de forskellige enormt store projekter, der skal udvikle byen. Vi skal alle være her, og vi skal alle behandles med respekt.

Aarhus

Efter 15 timer: Stadig ingen spor af forældre til efterladte småbørn

Annonce