Annonce
Kultur

Koncert på toppen af Aarhus: D-A-D spiller på Salling Rooftop

Rockbandet D-A-D slipper deres nye album løs med en koncert på Salling Rooftop. Arbejdet med "A Prayer For The Loud" har stået på de seneste tre år, og er mundet ud i plade, som bandet er rigtig glade for. - Mest af alt er vi stolte over at have fået 11 fede numre i kassen, der tager udgangspunkt i, hvor vi er lige nu - her skydes ikke med spredehagl, det er lige fra hjertet, lyder det fra bandets frontmand Jesper Binzer. Foto: Torben Christensen/Ritzau Scanpix
Rockbandet fejrer ny pladeudgivelse med gratis koncert i Aarhus.
Annonce

AARHUS: Efter otte års pause er det energiske rockband D-A-D nu på banen med et nyt studiealbum. 31. maj slipper det velkendte orkester deres nye udspil "A Prayer For The Loud" løs.

Albummets 11 numre trækker tråde tilbage til ældre D-A-D-klassikere som "No Fuel Left For The Pilgrims" (19891) og "Riskin' It All" (1991).

- Tidligere er vi af og til gået ud ad nogle ukendte veje, hvor vi har prøvet ting af, som ligger ret langt fra vores kerneudtryk. Det har været rigtig sjovt, men denne gang har vi forsøgt at snævre det mere ind til essensen. Her er vi bare helt os selv. "A Prayer For The Loud" er en plade, hvor der lagt meget vægt på melodierne og energien. Vi har gjort os virkelig umage med at skrive gode omkvæd. Det er der kommet nogle rigtig gode sange ud af, hvor der er kælet for detaljerne, uden at vi har givet køb på materialets oprindelige råhed og umiddelbare energi, lyder det fra bandet selv i en pressemeddelelse.

D-A-D fejrer det nye album med en gratis releasekoncert på toppen af Aarhus. På udgivelsesdagen 31. maj indtager de Salling Rooftop klokken 16.30, hvor kvartetten spiller cirka 40 minutter, så de fremmødte fans kan stifte bekendtskab med de nye sange.

Arrangørerne opfordrer publikum til at komme i god tid, da der er et begrænset antal pladser på Salling Rooftop.

D-A-D spiller også til Fed Fredag i Tivoli Friheden 28. juni.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Ministerens opråb til AGF og andre Superligaklubber: Planlæg som om alting bliver godt

Annonce