Annonce
Kultur

Kongeskibet kommer til Royal Run: Kronprinsen ankommer til vands

Også på havnen i Aarhus kan man få luftet de royale fornemmelser, når Royal Run kommer til Aarhus. Foto: Henning Bagger
Mandag ankommer Kronprins Frederik med Dannebrog forud for Royal Run.
Annonce

AARHUS: Når Kronprins Frederik sammen med 16.000 århusianere går gennem byen til Royal Run, så bliver det ikke kun langs løbsruten, at der bliver royale fornemmelser. Det bliver der også på Aarhus Havn, hvor kongeskibet Dannebrog lægger til.

Mandag formiddag ankommer kronprinsen med skibet til Havnepladsen mellem Dokk1 og Navitas, samme plads som i sommer lagde beton til VM-slutrunden i fodbold. Og her står rådmand for Kultur og Borgerservice, Rabih Azad-Ahmad, klar til at tage imod.

- Det er altid flot og festligt, når Kongeskibet kommer til Aarhus. Så jeg er sikker på, at det bliver en fantastisk start på den store royale løbefest, siger rådmanden.

Kongeskibet ankommer mellem 10.00 og 10.30, mens starten til Royal Run går fra Bispetorv klokken 11. Hvorvidt kronprinsen går en opvarmningstur fra havnen og op til Bispetorv, eller han har varmet op på skibet, melder historien ikke noget om. Under alle omstændigheder løber Frederik ikke, ikdet han er ramt af diskusprolapser. Men han har tidligere sagt, at han vil gennemføre gå-distancen i Aarhus-udgaven af Royal Run.

Der er solgt 16.000 startnumre til årets Royal Run, det er 4.000 flere end sidste år. De blev solgt på under to uger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Nyt notat: Flere er blevet smittet ved eid-fester og en begravelse

Aarhus

Tre ud af fire århusianske studerende må blive hjemme i år: Det er pisse surt, fortæller de

Annonce