Annonce
Debat

Konservative efterlyser: Hvor er regeringens plan for økonomien efter corona?

"Som det er alle bekendt, står Danmark i tråd med resten af verden ikke kun i en kolossal stor sundhedsmæssig krise. Nej, vi står også i en økonomisk krise af meget voldsomme dimensioner. Det kalder på en ansvarlig langsigtet økonomisk plan, og det bekymrer mig, at vi ikke har fået en sådan fra regeringens side", skriver Marcus Knuth. Arkivfoto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

DEBAT: Hvor er regeringens økonomiske genopretningsplan? Hvordan skal Danmarks økonomi genoprettes efter corona? Det spørgsmål skylder regeringen fortsat at komme med et ansvarligt bud på.

Som det er alle bekendt, står Danmark i tråd med resten af verden ikke kun i en kolossal stor sundhedsmæssig krise. Nej, vi står også i en økonomisk krise af meget voldsomme dimensioner. Det kalder på en ansvarlig langsigtet økonomisk plan, og det bekymrer mig, at vi ikke har fået en sådan fra regeringens side. Socialdemokratiet kan simpelthen ikke være bekendt, at man ikke kigger sig selv spejlet og fortæller danskerne, hvordan vi skal genoprette Danmarks økonomi efter denne alvorlige krise.


Annonce

Danmark har brug for vækst for at komme ud af krisen med skindet på næsen. Derfor har vi brug for en ansvarlig plan, som skaber varige arbejdspladser og langsigtet vækst i BNP. Jeg er stolt over, at vi konservative har vist et bud på sådan en plan. Lad os håbe for Danmarks økonomis skyld, at regeringen læser med.


11.000 færre mennesker på arbejdsmarkedet. Det er summen af regeringens uansvarlige økonomiske politik med stribevis af skattestigninger og flere byrder på dansk erhvervsliv.

Vejen til vækst burde være logisk for alle. Det er afgørende, at vi får flest mulig danskere tilbage i beskæftigelse. Derfor kan det undre meget, at det eneste svar, vi har fra regeringen indtil videre, er at trække adskillige raske mennesker ud af arbejdsmarkedet.

Hos Det Konservative Folkeparti vil vi en anden vej. Vi har brug for klart og tydeligt at slå fast, at vi værner om erhvervslivet og alle de mange danskere, der hver dag går på arbejde. Derfor er det afgørende, at vi netop gør det mere attraktivt at komme i arbejde, og vi skal sikre det bedste grundlag for vores virksomheder og deres internationale konkurrenceevne.

Derfor vil vi med vores gennemregnede finanslovsplan lette skatten for både virksomheder og borgere for seks milliarder kroner og skabe mærkbar vækst i Danmark. Faktisk vil vores forslag skabe 34.000 varige arbejdspladser, hvilket er fundamentet for genopretningen af vores økonomi.

Danmark har brug for vækst for at komme ud af krisen med skindet på næsen. Derfor har vi brug for en ansvarlig plan, som skaber varige arbejdspladser og langsigtet vækst i BNP. Jeg er stolt over, at vi konservative har vist et bud på sådan en plan. Lad os håbe for Danmarks økonomis skyld, at regeringen læser med.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Årets webshop 2021: Eventyret startede omkring et bål for 25 år siden

Danmark

Tirsdagens coronatal:Yderligere 810 personer er testet coronapositive

Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Strejkende sygeplejersker:  ... det er Christiansborg, der skal løse problemet med ligeløn

AGF For abonnenter

Bagkanten: Der er flere plusser end minusser ved AGF's nye formation

Sport

Den magiske målmand stod i vejen: Brabrand smider Hobro ud af pokalturneringen efter straffe

Alarm 112

83-årig mand savnet: Sidst set på Samsø

Aarhus For abonnenter

Trine blev 'hende fra Løvens Hule': Har knoklet benhårdt for at skabe en succes af glimmer og guld

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Debat

Konservativ byrådskandidat: Multibaner vil løfte idrætslivet i Hammel

Alarm 112

Tidligere drabsdømt fængslet efter røveri: Blev tacklet og lagt i armlås af teenagesøn

Østjylland

Jimmy er manden bag dramatisk ugleredning: - Selvom man er stor og skaldet og har masser af tatoveringer, kan man godt være blød indeni

Alarm 112

'Rød alarm': Brand i køkken medførte evakuering af Bruuns Galleri

Aarhus For abonnenter

Fra hobby til millioner: Det har kostet Mia og Kenneth blod, sved og tårer at holde fast i succesen

Alarm 112

Vanvidsbilist mister bilen: Overhalede politiet med 200 km/t

Annonce