Annonce
AGF

Kontrakten er underskrevet: Lokalrivals midtbaneprofil skifter til AGF

Nicolai Poulsen får fem år i AGF. Pressefoto
Spekulationerne er slut. Nicolai Poulsens fremtid er i Fredensvang.
Annonce

FODBOLD: Efter måneders spekulationer om Randers FC's anfører Nicolai Poulsens fremtid er tvivlen nu væk.

Den randrusianske arbejdshest skifter Randers FC's lyseblå spillerdragt ud med AGF's hvide trøje.

Det oplyser AGF i en pressemeddelelse.

Århusianerne har sikret Nicolai Poulsen i fem år.

- Efter mange år i den samme klub har jeg haft brug for en ny udfordring i min karriere og den udfordring har jeg nu fundet i AGF, der er en stor og traditionsrig klub med en fremragende opbakning som jeg selv har oplevet som modstander. Jeg har spillet i Randers i stort set hele min karriere og jeg følte, at det nu var tid til at tage et skridt op i min karriere og jeg ser meget frem til at blive en del af alt det gode man har gang i her i Aarhus, fortæller Nicolai Poulsen, der får nummer 6 på ryggen i AGF.

Nicolai Poulsen

  • 25 år
  • Har spillet 177 kampe i Superligaen for Randers FC.
  • Derudover har han optrådt otte gange for Sarpsborg i den norske Eliteserie og tre gange for det danske U21 landshold.
Annonce

Glad sportschef og træner

Der er naturligvis glæde hos både sportschef og cheftræner i AGF over Nicolai Poulsens klubskifte.

- Nicolai er en gennemprøvet og erfaren superligaspiller, der har bevist sig selv gennem flere sæsoner. Han yder og bløder altid maksimalt i holdets tjeneste, og han er taktisk stærk og løser de opgaver på banen som ikke altid er de mest åbenlyse, men som binder et fodboldhold sammen. Han er tillige en dygtig presspiller og bundsolid i duel-spillet, og så har han en enorm stor vindermentalitet og en stærk psyke - kvaliteter, vi sætter højt og som altid skal være til stede hos de spillere, vi bringer ind i truppen, fortæller sportschef i AGF, Peter Christiansen.

Cheftræner David Nielsen ser frem til at arbejde med den nye AGF'er, der senest beviste sine kvaliteter, da Randers FC i de forgangne uger slog AGF ud af Europa playoff kampene i Superligaen.

- De gange jeg har mødt Randers FC som træner, har Nicolai altid været en af de bedste. Han er en dygtig og intelligent midtbanespiller, der forstår at distribuere bolden godt fra sin plads midt på banen. Samtidig sidder der et godt hoved på ham. Han vil for alt i verden vinde, når han løber på banen, og den ærgerrighed kommer vi til at få stor glæde af, forklarer David Nielsen.

Annonce

Spekulationer om skifte

Spekulationerne omkring midtbanemandens fodboldfremtid begyndte i januar 2019, da Randers FC meddelte, at det ikke var lykkedes for klubben at forlænge med Nicolai Poulsen.

- Han er anfører, har Randers FC-dna'et i blodet og har været en af de bærende spillere i genopbygningen af klubben det seneste år, men har andetsteds fra fået et tilbud, vi hverken kan eller vil matche, sagde Randers FC's sportslige og kommercielle direktør, Søren Pedersen til Randers FCs hjemmeside.

Århus Stiftstidende kunne allerede da afsløre, at midtbanemandens fodboldfremtid lå i Aarhus.

Klubskifter fra Randers FC til AGF er sjældent populære i Randers, og Nicolai Poulsen afviste da også straks, at han havde skrevet under med AGF.

- Sagen er, at jeg ikke har skrevet under på noget som helst, så jeg ved simpelthen ikke, hvor den er kommet fra. Det eneste, jeg kan fortælle med sikkerhed, er, at jeg ikke har skrevet under på noget, og så længe jeg ikke har det, kan alt ske. Jeg må indrømme, at jeg er lidt forundret over, hvor den kommer fra, lød det fra Nicolai Poulsen.

Randers FC's Nicolai Poulsen er klar for AGF. Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF For abonnenter

Fem ting, David Nielsen kan bruge ferien på at gruble over: Blandt andet målmandsposten, spillestilen og Europa-udfordringen

Annonce