Annonce
Navne

Korrespondent kåret som en god håndværker

Rasmus Tantholdt flankeret af borgmester Jacob Bundsgaard (tv), prins Joachim og Søren Dyhr, der er formand for Medaljefonden. Foto: Flemming Jeppesen/Fokus

Rasmus Tantholdt, oprindeligt århusianer og fortsat AGF-fan, nu korrespondent for TV2, blev forleden udnævnt til "Årets æreshåndværker 2019" på Medaljefondens dag på Aarhus Rådhus. Prisen blev overrakt af prins Joachim.

Arrangørerne - Aarhus Haandværkerforening, DI Østjylland, DI Silkeborg og DI Randers-Norddjurs - kårede ved samme lejlighed Østjyllands 25 bedste lærlinge.

Begrundelsen for at give æresprisen til Tantholdt lød fra smedemester Niels Chr. Christensen, der er medlem af Medaljefondens bestyrelse:

"Rasmus Tantholdt må i den grad siges at kunne sit håndværk som formidler - ikke bare om krige og konflikter, men i langt højere grad om de mange frygtelige skæbner, som lider, når krudt og kugler er blevet talerør mellem to eller flere parter i en konflikt".

Medaljefonden arbejder for at tiltrække interesserede og kvalificerede unge til erhvervsfaglige, tekniske og håndværksmæssige uddannelser samt at højne det faglige uddannelsesniveau blandt lærlinge inden for industri og håndværk. Til det formål belønner fonden hvert år særligt veludførte svendeprøver og afsluttede skoleopgaver med medaljer og i helt særlige tilfælde legater.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Feststemte AGF-fans indtog Tangkrogen

Aarhus For abonnenter

Skæbnestund for husvildeboligerne på Poul Martin Møllers Vej: Beboerne er halvt oppe af den varme gryde

Annonce